Cosmopolitanka: Nina Pušlar

Zmagovalka Bitke talentov, ki se je rodila 25. oktobra 1988 v Ivančni Gorici, ni vedno vedela, da bo nekoč zmagala na takšnem tekmovanju.

29. 12. 2005

Življenje na glavi

Imela je druge načrte: postati kozmetičarka. Prijateljice se z njo niso strinjale in so jo prijavile na oddajo – tako se je njeno življenje postavilo na glavo. Danes zagotovo ve le to, da jo jutri čaka še nekaj intervjujev, snemanje prve pesmi z naslovom Ni ona in kmalu zatem videospota.

Robbie, če imaš čas, pokliči

“Robbie Williams je med vsemi glasbeniki najbolj karizmatičen. Z njim bi z veseljem zapela v duetu. Izžarevanje neke posebne energije je po mojem tista pika na i, ki jo mora imeti pevec, da mu uspe. Jaz sem skozi Bitko talentov, ki je pomembna izkušnja in hkrati velika prelomnica, postala odločnejša in samozavestnejša – škoditi ne more.”

Še raje topli kraji

“Ko sem utrujena, si pripravim vročo kopel in se potopim vanjo. Poleg poslušam glasbo in večkrat v kadi kar zaspim. Sploh rada spim. Zjutraj raje spim deset minut več, kot pa da bi se recimo – naličila. A če dobro pomislim, bi v tem trenutku namesto vroče kopeli raje šla kar v tople kraje.”

A najraje rok

“Ko sem vesela, pojem. Ko sem žalostna, pojem. Kar naprej pojem. Do zdaj sem nastopala v dveh skupinah; prva je bil bolj pop, druga bolj rok. Vsekakor mi je bolj všeč rok. Sem bolj rok. Sem, kajne?”

Pravzaprav ljubezen

“V življenju je najpomembnej­ša ljubezen. Da imaš nekoga rad in da ima ta nekdo rad tebe. Ne mislim samo fanta, ampak tudi prijatelje. Brez njih ne bilo niti ‘moje’ Bitke talentov! A od vseh ljudi mi je najbližje moja mama – ona je tista, ki zna stavek ‘Vse bo v redu’, povedati tako, da mu verjamem.”

Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri