Cosmopolitanka: Nika Globokar

“Moje delo mi je ukradlo otroštvo, celo valeto sem zamudila, a moda mi je dala svobodo in finančno neodvisnost. Svet je postal moj dom.

25. 8. 2005

Ko bom starejša, bom živela v Parizu ali Londonu, obkrožila se bom z živalmi in uživala življenje, za začetek pa v Ljubljani odpiram manekensko šolo z imenom Diva – je moj prvi samostojni projekt, na katerega sem zelo ponosna.”

Netipična dvajsetletnica

Rojstni datum: 13. 5. 1985

Prebivališče: svetovne modne prestolnice (Milano, Pariz, London, Tokio, le za vzorec - Ljubljana)

Delovni status: vrhunska manekenka

Romantični status: “Samska, a ne osamljena.”

Tipična manekenka

“Sem tipična manekenka, čeprav delam tudi kot model. Modne revije so čisti adrenalin. V zakulisju je nor kaos, ko pa enkrat stopiš na pisto, čutiš le še energijo prostora, ljudi, večera. Luč te zaslepi in ne vidiš ničesar več; hodiš kot v transu – to te zasvoji kot droga.”

Zaradi arašidov v gledališko šolo

“Pred pol leta sem v nekem baru v Londonu grizljala arašide. Takrat še nisem vedela, da sem nanje alergična. Onesvestila sem se in se naslednje jutro zbudila v bolnišnici. Ob meni je sedel pomemben holivudski filmski producent. Peljal me je na urgenco in vso noč presedel ob moji postelji. Zaradi tega naključja sem se zdaj v Londonu vpisala v gledališko šolo.”

Nevarna razmerja

“Poslovno sem močna, čustveno pa ne. Zlahka se zlomim. Po koncu moje zadnje velike ljubezni z nekim italijanskim poslovnežem sem se zredila za dvajset kilogramov. Še vedno sem suha, a zadnjih pet let sem veljala za najbolj suho deklico v Evropi. Zdaj se dobivam z mnogimi, dam vse in hkrati nič.”

Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri