Cosmopolitanka: Lara Šiljevinac

“V besedilih pišem o tem, kar se mi v življenju dogaja. O ženski, ki se išče v življenju. Mogoče bo kdaj prišel čas, da izrazimo stališča tudi do sveta.”

30. 6. 2005

Leeloo

Ne zamerite ji, če ne bo imela časa za vaša vprašanja; to je posledica velikega uspeha druge plošče Nextasy skupine LeeLooJamais, katere ‘frontpunca’ je. Single Ne zameri mi je doživel velik uspeh na radijskih postajah po vsej Sloveniji, pohvalili pa so ga tudi kritiki na Slovenskem radijskem festivalu, na katerem je postal največja pop uspešnica po mnenju glasbenih kritikov. Videospot Ne zameri mi je bil visoko uvrščen tudi na MTV-jevem World Chart Expressu, Nextasy pa je postala plošča leta po izboru bralcev Nedeljskega. Na premnogih koncertih dajo punca in fantje vedno vse od sebe, kljub temu pa ima vsak od njih še vsaj eno redno službo.

Vsakdan

Lara si ljubi kruhek služi kot poslovodkinja v trgovini z modnimi dodatki v Brežicah. Kolikor uspe, se druži s fantom, ki je urednik lokalne radijske postaje, kot poročajo naši viri, pa do nepotizma ne prihaja. Čez vikende so na vrsti nastopi, nastopi in še enkrat nastopi. Kljub naravi svojega dela ne mara pretirane izpostavljenosti medijem, rumenemu tisku, intimnih vprašanj in drezanja v zasebnost.

Sanjačica

Pred LeeLooJamais je Lara sanjala, da bo počela vse mogoče, le tega, da se bo ukvarjala z glasbo, kaj šele, da bo ‘frontbejba’ v bendu, si ni nikoli mislila. Po nekem čudnem naključju se je znašla na avdiciji, bila sprejeta ... Tako je glasba postala ljubezen na prvi ton. Kaj bo prinesla prihodnost, še ne ve, želi pa si manj medijskega pompa in več studijskega in mogoče celo producentskega dela. Bomo videli ...

Lara

Starost: 25

Nebesno znamenje: rak

Posebni znaki: moški je nikoli ne spregledajo

Obožuje: glasbo, glasbo in še enkrat glasbo, rdeče vino, potovanja, Stinga.

Ne mara: pretirane medijske izpostavljenosti, rumenega tiska, ljudi, ki jo na vsak način hočejo spremeniti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri