Cosmopolitanka: Lana Borić

“Nikoli nisem razmišljala o tem, kaj bi rada postala, sem pa vedno vedela, da bom nekoč nosila ozko žensko obleko, čevlje z visoko peto in aktovko.”

30. 3. 2006

Supergirl

Kdo je: novinarka in voditeljica oddaje Dance Floor Chart na MTV Adria, skorajšnja diplomantka zagrebške ekonomske fakultete (smer marketing), inštruktorica aerobike in fotomodel.

Starost: 23

Nebesno znamenje: devica

Prebivališče: Zagreb

Življenjske nujnosti: njen moški, sobotni ženski pogovori ob kavici, moda in šport (v čustveni fazi pa tudi igranje na violino ali sladoled ali še raje oboje).

Zaljubljena v svoje delo

“Dance Floor Chart sledi elektronski glasbi po vsej regiji – vsi večji partiji med Ljubljano in Skopjem so moji! V studiu gostim velike zvezde in res ne vem, kako mi uspe, da od njih dobim tako spontane intervjuje. Ob meni sedi neki mega DJ, ki ima grammyja na nočni omarici in se mu klanjajo množice, midva pa govoriva o njegovi ljubezni do kuhanja!”

Zaljubljena v džins

“Rada eksperimentiram s stili: en dan oblečem vojaške hlače, drugi dan obujem visoke pete. A edini kos garderobe, brez katerega bi bila izgubljena, so

kavbojke. Nosim jih na allstarke, škornje ali 11-centimetrsko peto, vseeno na kaj! Žensko telo je daleč najbolj seksi v kavbojkah, vsaj po moje.”

Zaljubljena v svoje telo

“Rada se imam, zato veliko energije porabim za to, da bi bilo moje telo videti tako, kot si želim. Mislim, da konec dneva ni ničesar boljšega od ene do dveh ur aerobike – negativna energija se razprši in spiš kot dojenček. Jem zdravo in pijem veliko vode, ko je lepo vreme, pa dam vokman na ušesa in rolerje na noge – to obožujem.”

Zaljubljeni vanjo

“Bila sem v Izoli, da bi naredila intervju z Bodyrockersoma, ko pa sem končno prišla do njiju, sem v trenutku pozabila vso angleščino! Punce, če sta vam bila všeč v spotu – v živo sta prava cukrčka!!! A ko je kasneje padla ponudba, da bi v njunem naslednjem spotu nastopala prav jaz, sem bila pripravljena zamenjati go-go plesalko v Ambasadi.”