Cosmopolitanka: Katja Černela

Tista lepa Katja ...

27. 10. 2005

(Šov)biznis

“Miša Molk mi je nekoč rekla, naj ne mislim, da je televizija vse, kar lahko v življenju počnem. To sem si zapomnila. Saj delam tudi na radiu, a trenutno so Žive legende tisto, kar zaposljuje moje misli. Srečanja z ljudmi, ki imajo za sabo tako ‘hude’ življenjske zgodbe, me ‘zbudijo’. Želim si, da bi imela vedno dovolj možnosti za uresničitev svojih idej.”

Cosmopolitanki

“V kakršno koli službo že greš, boš imela več možnosti, če boš videti dobro. To ne pomeni, da moraš biti kot super manekenka, dovolj je, da poudariš tisto, kar je na tebi lepo. Nekdo ima lepe zobe, nekdo lepe lase, saj je vseeno. Če obenem ne zanemariš svoje duše, s seboj ne moreš biti nezadovoljna.”

Bi? Ne.

“Ženske me kar naprej sprašujejo, ali mi nič ne manjka. Ali me res ne zanima, kako je biti še s kom drugim. Ne, ne zanima me, kako bi bilo biti vsak dan z drugim. Z mojim sva skupaj šest let, skupaj živiva in delava pri isti oddaji. Moški mora biti samostojen, močan in nežen. Jaz vse to imam.”

Nakupujem, ko sem dobre volje

“Sploh pa si cunje kupujem le tu in tam. Denar najraje zapravim za dobro hrano. Ne vem, kaj je depresija. So črni dnevi, ni pa črnih tednov, mesecev. Hitro menjam razpoloženja: hitro me kaj prime in hitro se poberem. Luna name nima nikakršnega vpliva. Le oblaki, težki sivi oblaki. In mraz.”

Osebna izkaznica:

Ali: “Naivna, impulzivna (butnem in bleknem) novinarka, avtorica rubrike Žive legende v oddaji Tistega lepega popoldneva.”

Rojstni datum: 29. 5. 1979

V prostem času: “Knjižni molj in zbirateljica nikoli uporabljenih kuharskih receptov. Amaterska slikarka in skrbnica muce Rozi. Rada skrbim za druge.”

Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri