Cosmopolitanka: Eva Moškon

Izstrelitev med zvezde: pevka je v družbi Jana Plestenjaka prepotovala dolgo pot od pekla do raja.

25. 5. 2006

Preprosto Eva

Rojena: 10. decembra 1982.

Živi sama: na Ravnah pri Tržiču.

Željna znanja: “Pri študiju andragogike se borim za vpis v tretji letnik, med drugim ponovno obiskujem glasbeno šolo.”

Spodbuda v težkih trenutkih: “Nikoli ni tako težko, da ne bi moglo biti še težje!”

Življenjsko vodilo

Naučila sem se, da pustim času čas. Trudim se živeti za trenutek in se ne obremenjujem s preteklostjo. Glede izgube staršev (oba sta umrla v prometni nesreči, op. a.) ... sem vesela, da sta skupaj. To sem dala ven. Poskušam se dobro počutiti zdaj, pa tudi če sem slabe volje. Pravijo, da me včasih daje pesimizem, ampak to je trenuten odziv. Ko mi je najbolj hudo, si rečem – življenje je lepo.”

V Janovi senci

“V sodelovanju z Janom sem dobila priložnost, da spoznam nove stvari. Nisem se obremenjevala s tem, da so me nekateri videli kot njegovo senco. Kilometrino sem nabirala že prej. V medijih sem lahko muha enodnevnica, ampakglede na to, da srčno rada pojem, vem, da bom ostala v glasbi vse svoje življenje.”

Druga ljubezen = ples

“Že od osnovne šole sem si želela plesati latinsko-ameriške plese in še sedaj me vleče. V svojem okolišu plešem s prijateljicami, na vajah pa vsaka prispeva svoje zamisli. Prioriteta je džez balet, spoznavamo tudi druge zvrsti, kmalu bomo nastopile s točko v orientalskem stilu.”

Za volanom kaznovana

Še vedno nimam vozniškega izpita, sem pa že dobila kazen. Pri sedemnajstih se je policistu zdela moja rumena ‘katrca’ sumljiva. Za deset minut vožnje pred bloki sem dobila kazen, ampak je zaradi mladoletnosti nisem plačala. Danes me vozijo moji bližnji, na fakulteto se vozim z avtobusom. Ko bo konec izpitov na fakulteti, bom, upam, šla opravljat vozniški izpit.”

Metka Pravst

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri