Cosmo Summer Party: Najbolj VROČI trenutki včerajšnje zabave (FOTO)

Namig: Uredništvo pravi, da je bil to najbolj hud Cosmo party do zdaj! 🙊

Cosmo Summer Party: Najbolj VROČI trenutki včerajšnje zabave (FOTO) (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik
9. 7. 2021

No, če nas spremljaš na Instagramu, potem že veš - včeraj smo se dekleta s Cosmo uredništva pod milim nebom na krasni terasi Central Hotela na Cosmo Summer Partyju namreč družile s tistimi posamezniki, ki na takšen ali drugačen način pomagajo soustvarjati Cosmo. 

To so naši zvesti pokrovitelji, ki so tudi včeraj poskrbeli, da je bil dogodek fantastičen, vplivneži, o katerih veliko pišemo, in nenazadnje tudi naše bralke.

Poglej si nekaj utrinkov v spodnjem POSNETKU:

Za super vzdušje (in super poletne ritme) je poskrbela ekipa HitRadia Center, z Alenom Podlesnikom in Anabel na čelu, poseben gost presenečenja pa je bil Ivan Zak, ki je nad Ljubljano začaral pravo romantično vzdušje.

In ko smo že pri romantiki ...

Včeraj se je z nami družil tudi sanjski Gregor, katerega smo dekleta z uredništva že leta 2017 izbrala za Cosmo mistra. 

Mimogrede, za tole luštno foto steno je poskrbela ekipa Sanjskega šopka. 

Povedal nam je, da je prav Ivan Zak (poleg Marka Vozlja, seveda) eden njegovih najljubših glasbenih izvajalcev, z veseljem pa je odgovoril tudi na vsa pikantna vprašanja udeležencev naše včerajšnje zabave.

Psssssst ... se še spomniš storijev z Instagrama, v katerih smo te prosili za pomoč pri vprašanjih za Gregorja? Kmalu prihaja video, v katerih je nanje iskreno odgovoril!

Z dekleti z uredništva smo na dogodku nazdravljale s peninami in vinske kleti Jeruzalem Ormož, ter poletnim koktajlom z Aperolom. Ste za, da v prihodnjih dneh pripravimo kakšen slasten recept za poletni koktajl - z malo truda? ;)

Tisti, ki so si raje privoščili brezalkoholno pijačo, so se na dogodku lahko osvežili z izdelki Dana ter vitaminskimi napitki Vitamin Well. 

Poleg pijače so se obiskovalci na dogodku lahko osvežili tudi z beljakovinskimi sladoledi Chiefs

Zvezda našega Cosmo foto kotička je bila ponovno Vespa, ki prav letos praznuje častitljivih 75 let. Fotogenična gospa, kajne? 

Tako so svoj trenutek na Cosmo zabavi obeležila tudi dekleta iz podjetja Nutrispoint, ki so prav tako podprla naš poletni dogodek.

Veste kaj je še fotogenično? Naši burgerji, ki jih je na dogodku za zbrane pripravljala ekipa Simon's BBQ! Poglej, kako so luštni!

Tematsko dekoracijo z baloni sta prispevala krasna mojstra iz podjetja Arbadakarba. Takšen lep aranžma je naše goste pričakal na vhodu. 

In ko smo že pri vhodu ... tam so obiskovalci lahko občudovali tudi sanjske avtomobile podjetja Pleško Cars. Psssst ... z njihovim avtomobilom se naokoli vozi Tudi Gregor Čegljaj, in to s prav posebnim. 🙊 Kakšnim, izveš kmalu!

Na uredništvu bi se iz srca iskreno zahvalile vsem pokroviteljem; Sanjskemu šopku, ki je na terasi Central hotela pričaral vzdušje iz džungle, podjetju Sportina, Vitamin Well, Arbadakarba, Simon's BBQ, Nutrispoint, HitRadiu Center, podjetju PVG, kleti Jeruzalem Ormož, Aperolu, Chiefs, Pleško cars ter tudi Union Hotels Collections, ki so nam za namen dogodka prijazno odstopili teraso Hotela Central in Fuzzy Log. 

Fotografije: Saša Aleksandra Prelesnik

Video: Danijel Čančarević