Cindy Crawford razkrila, zakaj je v resnici razpadel njen zakon z Gerom

Supermodel ljubi hollywoodskega zvezdnika. Zveni pravljično, kajne? Morda res, a razmerje Cindy Crawford in Richarda Gera ni bilo niti popolno, kaj šele pravljično. Lepotica je pred kratkim razkrila, zakaj se je njun zakon končal z ločitvijo.

Njun zakon je bil vse prej kot srečen. (foto: Profimedia) Profimedia
22. 2. 2016

Za nevtralnega opazovalca sta danes 49-letni supermodel Cindy Crawford in 66-letni hollywoodski zvezdnik Richard Gere sestavljala sanjski zvezdniški parček, v resnici pa je bil njun zakon vse prej kot srečen.

Čeprav sta se razšla v prijateljskem duhu, se zdi, da Cindy danes obžaluje to razmerje.

V nedavnem intervjuju z 52-letnim ameriškim komikom in voditeljem Marcom Maronom je lepotica povsem odkrito spregovorila o svojem prvem zakonu in med drugim razkrila, zakaj se je končal z ločitvijo.

"Takrat nisem mislila, da sem mlada, a sem bila," je svojo 'izpoved' začela Cindy: "Z Richardom sva bila skupaj šest let, od tega sva bila le dve leti poročena."

Ko sta se sprehodila do oltarja, je bila Cindy stara 25 let, za njenim šarmantnim srčnim izbrancem pa je bilo že 42 pomladi.

Starostna razlika, ki (za hollywoodske razmere) pravzaprav niti ni tako zelo velika, pa je bila le eden od razlogov za razpad zvezdniškega zakona.

"Sicer imava prijateljske odnose, a zdaj je skoraj tako, kot bi zame ponovno postal Richard Gere. Tako malo se namreč vidiva, da mi je kot tujec," je bila v intervjuju odkrita Cindy, ki je še pristavila:

"Menim, da se je del težave v najinem razmerju skrival tudi v tem, da sva bila marsikaj, a nikoli prijatelja. Jaz sem bila namreč mlada, on pa je bil Richard Gere."

Njuni življenjski nazori se – kot je pojasnila – preprosto niso ujemali:

"Začela sem odraščati in se nekako vživljati v svojo kožo. Naravo določenega razmerja pa je težko spremeniti, če si že globoko vpet vanj."

Zakon dveh lepih in bogatih zvezdnikov, ki se je marsikomu zdel pravljičen, je uradno trajal med letoma 1991 in 1995.

"Nisva preživela dovolj časa skupaj, za kar sva bila odgovorna v isti meri. Mislila sva, da je povsem v redu, če iz Pariza letiva v Los Angeles, da se vidiva za eno noč. Toda v resnici to ni bilo v redu."

Danes je Cindy srečno poročena, maja bo s 53-letnim nekdanjim modelom in poslovnežem Randejem Gerberjem proslavila že 18. obletnico poroke.

cindy

Njeno največje bogastvo sta seveda njena otroka, 15-letna Kaia, ki se je že podala po njenih manekenskih stopinjah, in 16-letni Presley.

Odgovor na vprašanje, zakaj je njen drugi zakon veliko uspešnejši kot prvi, pa lepa zvezdnica pozna že zelo dolgo:

"Z Randejem tako dobro funkcionirava zato, ker sva bila najprej prijatelja. Nikoli se nisem pretvarjala, da imam rada bejzbol ali meditacijo ali karkoli že."

Cindy je torej našla recept za srečen zakon, kaj pa Richard?

Šarmantni igralec žal ni imel toliko sreče. Novembra 2002 je še enkrat dahnil usodni 'da', in sicer 12 let mlajši igralki in modelu Carey Lowell, ki mu je že februarja 2000 povila sina Homerja Jamesa Jigmeja.

Septembra 2013 sta zakonca ubrala vsak svojo pot, trenutno pa sta na žalost vpeta v precej vroč ločitveni proces, poln prepirov.

silva

Richard, ki je leta 2014 ljubil avtorico kuharskih knjig, igralko, manekenko in televizijsko voditeljico Padmo Lakshmi, je trenutno v srečnem razmerju s 34 let mlajšo špansko lepotico Alejandro Silva (na fotografiji zgoraj).

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Poglej, kakšna izjemna lepotica postaja hčerka Cindy Crawford (FOTO) ali pa spoznaj dvojnico pevke Adele - podobnost je izjemna!

Priporočamo tudi članek Zakaj lahko nasveti, da je treba zdržati in ne obupati, pogosto bolj škodijo kot koristijo?