Christina Applegate: "Film Poredne mame je bilo treba že samo zaradi tega nujno posneti”

Igralka Christina Applegate, ponosna mamica petletne deklice, mora uspešno kariero usklajevati z materinskimi obveznostmi. V nedavnem intervjuju je spregovorila o tem, kako ji to uspeva, in o tem, kakšno pomembno sporočilo nosi film Bad moms (Poredne mame).

Christina Applegate: "Film Poredne mame je bilo treba že samo zaradi tega nujno posneti” (foto: Profimedia) Profimedia
5. 10. 2016

Štiriinštiridesetletna ameriška igralka Christina Applegate je kljub svoji precej bogati filmografiji slovenski javnosti verjetno še vedno najbolj znana po vlogi neumne blondinke Kelly Bundy v kultni humoristični seriji Družina za umret, ki smo jo lahko gledali med letoma 1987 in 1997.

Žal je medije polnila tudi zato, ker je zbolela za rakom na prsih, ki pa ga je na srečo premagala in se uspešno vrnila v svet šovbiznisa.

Simpatična zvezdnica, ki jo v kinih lahko gledamo v komediji Bad Moms (Poredne mame), je pred kratkim dala intervju za nemško spletno stran spot on news, v katerem je razkrila marsikaj zanimivega.

Noče popolnega otroka

Christina, ki je od leta 2013 poročena z glasbenikom Martynom LeNoblom, s katerim ima januarja 2011 rojeno hčerkico Sadie Grace, je med drugim povedala, da je kot mama petletne deklice zdaj veliko bolj osredotočena na delovnem mestu.

Svoje delo na snemanjih bi namreč rada opravila s čim manj napakami in posledično čim prej, saj si ves čas želi čim hitreje vrniti k svoji družini.

Družina ima v njenem življenju namreč absolutno prioriteto. Ob tem je priznala, da ima tudi v resničnem življenju določene lastnosti 'bad mom', torej slabe mame.

Po njenem mnenju se danes na otroke namreč izvaja veliko prevelik pritisk, in sicer v želji, da bi bili popolni, sama pa se temu upira in torej plava proti toku.

“Nočem, da bi bil moj otrok popoln, nasprotno, pomembno je, da otroci delajo napake in da se iz teh napak učijo,” je pojasnila svetlolaska.

O svoji dvojni vlogi – po eni strani je običajna mama petletne deklice, po drugi pa priljubljena hollywoodska igralka – pa je povsem odkrito povedala:

“Komaj še najdeš kaj časa zase. To je resna težava, saj v sebi stalno nosiš občutek krivde. Po eni strani hočeš delati, po drugi strani pa bi bil rad ob svojem otroku. To je stalen notranji boj.”

Sporočilo filma je jasno!

Na prizorišču snemanja filma Poredne mame ji je bilo v izredno pomoč prijateljstvo s soigralkami, saj je v njihovi družbi omenjene občutke krivde lahko potisnila na stran.

Ne nazadnje so tudi Mila Kunis in druge junakinje filma mame, zato so še kako dobro razumele njene težave.

Da se film vrti ravno okoli takšnih in podobnih težav, s katerimi se spopadajo mame, pa se zdi Christini še posebno zabavno:

“Številne ženske, ki so trdno zasidrane v svoji materinski vlogi, namreč zelo dobro razumejo, kaj smo hoteli povedati s tem filmom.”

In kaj je po njenem glavno sporočilo filma?

“Morda preprosto to, da se življenje ne konča le zato, ker si mama in ker moraš skrbeti za otroke. V tebi obstaja tudi druga ženska, ki ni vedno mama. To je osvežujoče. Ta film je bilo treba že samo zaradi tega nujno posneti.”

Preberi še: Najboljši recept za srečno dolgoletno partnersko zvezo ali pa poglej, kaj je Paris Hilton pred kratkim počela v Beogradu!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri