Christian premočno pogreša Heatha

Zvezdnika filma Vitez teme Christiana Bala so v ponedeljek aretirali, saj naj bi pred premiero filma v svoji hotelski sobi v Londonu napadel mamo in sestro.

28. 7. 2008

Novi Batman se je namreč znašel v depresiji, potem ko je umrl njegov tesni prijatelj Heath Ledger, težave pa mu povzroča tudi zakon.

Družinski ravs

Štiriintridesetletni igralec se je na policijski postaji znašel, ker naj bi v sobi grdo porinil svojo 61 -letno mamo Jenny in 40 -letno sestro Sharon. Po štiriurnem zasliševanju je policija na podlagi varščine Bala vendarle izpustila.

Je kriva depresija?

Vir blizu igralca je zatrdil, da se je incident zgodil takrat, ko je Balea mučila depresija. Močno ga je namreč prizadela smrt prijatelja Heatha Ledgerja. Vez med njima je postala še močnejša, ko sta v najnovejšem filmu o Batmanu nastopila skupaj, saj je Ledger odigral vlogo Jokerja.

Težaven zakon

Igralec pa ima težave tudi doma. Zakon med njim in ženo, nekdanjo manekenko in vizažistko Sandro Blazic, naj bi bil težaven.

"Zaradi zakona je pod stresom. Poleg tega je hitro razdražljiv. Namesto da bi se znesel nad ženo, se včasih znese nad ljudmi okrog sebe," je še dodal njegov 'prijatelj'.

Batman

najboljši film vseh časov

A vsaj na poklicnem področju Christian nima razloga za obup in depresijo. Vitez teme, so ga v Sloveniji začeli prikazovati v četrtek, se je namreč na referenčni spletni strani IMDb (The Internet Movie Database) povzpel na vrh lestvice najboljših filmov vseh časov po oceni uporabnikov, je sporočila Nina Milošič, vodja marketinga pri slovenskem distributerju Blitz film.

S povprečno oceno 9,5 na lestvici IMDb je akcijski triler Vitez teme takoj po svetovni premieri prepričljivo prehitel celo klasike, kot so Boter (povprečna ocena 9,1), Kaznilnica odrešitve (9,1), Boter 2 (9,0), Dober, hudoben in grd (8,9), Šund (8,9), Schindlerjev seznam (8,8) in Let nad kukavičjim gnezdom (8,8).

Že začetek predvajanja filma Vitez teme v ZDA je podrl tudi vse blagajniške rekorde. Film studia Warner Bros. Pictures je v prvem koncu tedna prikazovanja prinesel rekordnih 155.340.000 dolarjev zaslužka, kar je najdonosnejša premiera filma v zgodovini.

Vir: Nova