Chrissy Teigen in John Legend sta drugič postala starša!

In nujno si oglej prvo fotografijo novorojenčka! <3

Chrissy Teigen in John Legend sta drugič postala starša! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 5. 2018

Chrissy Teigen je 21. maja na svojem Instagramu objavila spodnjo fotografijo, s katero je pozdravila novega družinskega člana.

Njej, partnerju Johnu Legendu in hčerkici Luni se je pridružil še Miles Theodore Stephens. Moraš priznati, da je noro srčkan, kajne! <3

Prvo novico o rojstvu sinčka je sicer razkrila z objavo na Twitterju, kjer je skupaj z emotikonom otroške stekleničke in petih smejkotov zapisala še:

"Nekdo je tukaaaj!"

Prav tako smo iz njenih 'tvitov' lahko izvedeli, da je Miles na svet prišel prej, kot so pričakovali, in da je bil porod lažji kot pri Luni, ki je letos upihnila drugo svečko (v spodnjem posnetku lahko vidiš, da je že prava mala gospodična).

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Razkritje nosečnosti in porod

Luna je bila tudi glavna akterka pri razkritju novičke, da bo bo postala starejša sestrica. Chrissy je na Instagramu namreč objavila posnetek, kjer Luna pokaže na njen trebušček in pove, da se notri skriva dojenček.

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Čeprav je je Chrissy močno zasidrana v svetu slave, pa glede materinstva ostaja popolnoma na trdnih tleh. Za revijo Us je povedala, da si morda želi še enega otroka, ker ima tudi moža, ki ljubi celotno izkušnjo.

"Ponoči objema moj trebuh, mu poje in želi biti ob meni. Res sem srečna, da John name ni začel gledati kot na neko orodje za dosego cilja (kot se to lahko zgodi v nekaterih zvezah)," je še dodala.

Tudi njene fotografije po porodu so iskrene in brez pretvarjanja. Med zadnjimi je objavila fotografijo, kjer stoji v kuhinji, v ozadju se skriva Luna, v eni roki drži novorojenčka, v drugi pa kos sadja ali zelenjave. Prav tako lahko vidimo, da ima oblečene medicinske spodnje hlače, ki jih mlade mamice nosijo takoj po porodu. 

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Bravo, Chrissy!***

Takšne objave potrebujejo vse mamice, da vedo, da od njih nihče ne pričakuje, da bodo že prvi teden po porodu videti brezhibno. Pomembno je le, da se počutite dobro in da se čimveč crkljate z novim članom družine. :)

Vir: usmagazine.com

Foto: Instagram.com/chrissyteigen, Profimedia

Preberi še: Kraljeva poroka: Sočne podrobnosti s POROČNE ZABAVE, ki jih moraš poznati

Priporočamo tudi: Harry in Meghan: Ganljivi detajli, s katerimi sta se na poroki poklonila pokojni princesi Diani