Cher se ni udeležila sinove poroke

Elijah Blue Allman, sin zvezdnice Cher, in njegova soproga nameravata organizirati še dve poročni zabavi. Elijah upa, da bo njegova mama prišla vsaj na eno od njiju.

Cher (foto: Profimedia) Profimedia
12. 2. 2014

Sin 67-letne glasbenice in igralke Cher je s svojo ljubeznijo pobegnil, ker se njegova mama ni strinjala z zaroko. Glasbenik Elijah Blue Allman in njegova stanovska kolegica Marieangela 'Angie' King sta se 1. decembra lani poročila v svojem domu na Beverly Hillsu. Elijah je pred kratkim prvič spregovoril o težavnem odnosu s svojo slavno mamo. Čeprav 37-letnik in njegova 26-letna izbranka trenutno kot vsak novopečeni zakonski par uživata v preprostih stvareh, je za njim desetletje boja z odvisnostjo od heroina. Poleg tega je moral gledati svojo polsestro Chastity Bono, kako postaja moški z imenom Chaz, doletela pa ga je še Lymova bolezen, zaradi katere je skoraj umrl. Gre za bolezen, ki povzroča mrzlico, povišano telesno temperaturo in druge zaplete.

Po vsem tem si je opomogel šele, ko je spoznal svojo sorodno dušo. Ker mu mama ni dala blagoslova za poroko, se je odločil, da bo vse skupaj izpeljal na lastno pest. "Nisem čakal na nikogaršnje soglasje in čestitke za svojo poroko, kot jih nisem niti čakal nasploh v življenju. Način, na katerega sem pobegnil s svojo soprogo, je enak kot vse drugo, kar sem počel v živ­ljenju. Nisem vedel, kako bi lahko to drugače izvedel, hkrati pa sem vedel, da je pravi čas za to," je pojasnil, zakaj svoje mame ni povabil na poroko.

Babica mu je čestitala

"Vedno sem bil črna ovca družine. Razlog za to je, da smo imeli različne vrednote, imamo drugačno mentaliteto, in to je bil sprožilec številnih sporov," je dejal Elijah in dodal: "Moja mama ve, da sem oženjen, vsa moja družina ve, da sem oženjen. Očetova stran družine je zelo srečna zaradi poroke." Parčku je za poroko čestitala celo Georgia Holt, Cherina mama, Cher pa tega še vedno ni naredila.

Ni ju povabila na družinsko večerjo

Elijah se z mamo ni pogovarjal, odkar je odšel, a pravi, da imata dolgo zgodovino "slike brez tona". Trenutno je njun odnos tako slab, da Cher njega in njegove soproge ni povabila niti na družinsko božično večerjo. Elijah sicer pravi, da je bil srečen, ker je božič preživel s soprogo, Angie pa je žalostna, ker s svojo taščo ni v dobrih odnosih.

Elijah predpostavlja, da se je njegovi mami težko sprijazniti s tem, da bo njen sin odslej živel z drugo žensko. Novopečena zakonca načrtujeta še dve poročni zabavi: prva bo maja v Nemčiji, druga pa poleti v Los Angelesu. Elijah upa, da se bo njegova mama udeležila vsaj ene, Angie pa si želi, da bi bila navzoča na obeh. "Bil bi v velikem šoku, če se ne bi pojavila," je poudaril Elijah.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri