Charlotte Casiraghi je predstavila fanta

Monaški dvor je vedno slovel po lepih ženskah. Daleč najlepša je bila seveda kneginja Grace, ki je s svojo gracilnostjo očarala vsakogar. Potem je prišla njena hčerka Caroline, ki je bila svoje čase tudi ena najlepših mladenk modre krvi. Zdaj pa s svojo lepoto pleni poglede njena hči Charlotte Casiraghi.

10. 4. 2013

Monaški ples vrtnic se odvija že od leta 1954, ves prihodek pa je namenjen fundaciji Grace Kelly.

Letos pa je bil kreativni direktor plesa nihče drug kot priznani modni kreator Karl Lagerfeld. Kot velika pevska zvezda je nastopila pevka Rita Ora, za manekenko pa je izbral Caro Delevigne.

Predsednica fundacije Grace Kelly je princesa Caroline, ki je te dni postala ponosna babica in je na prireditvi še dodatno blestela. Njen sin Andrea in zaročenka Tatiana Santo Domingo sta namreč postala starša ljubkemu sinu. Brez monaškega kneza Alberta seveda tudi ni šlo. Prišel je v družbi svoje žene Charlene, ki je tudi tokrat poskrbela, da je bil njen videz brez napake.

Charlotte in njen Gad sta imela ves večer oči le drug za drugega.

Vsem je bilo jasno, da gre za veliko ljubezensko zgodbo, kljub razliki v letih. Njej je 26 let, njemu 41. Njuna ljubezenska zgodba se je začela pred letom dni, potem ko se je lepotica razšla z galeristom Alexom Dellalom, ki je sicer izjemno premožen dedič in lastnik trendovske londonske galerije 20 Hoxton Square. Razšla sta se malo prej, preden je princeska spoznala Gada. Čeprav je z Gadom že nekaj več kot leto dni in njune zveze ni skrivala, se vseeno zdi, da je čakala na primeren trenutek, ko bo lahko svojega fanta tudi uradno predstavila. In zdelo se ji je, da bo to Ples vrtnic, ki se vsako leto odvija v Monaku in na katerem je vsa knežja družina.

Kdo sploh je Gad Elmaleh?

Gad Elmaleh je rojen v Casablanci v Maroku.

Je židovskega porekla, govori maroško arabščino, hebrejščino in francoščino. Srednjo šolo je končal v Casablanci. Nato je štiri leta v Kanadi, natančneje v Montrealu, študiral politične vede. A nekaj ga je vseeno vleklo v Pariz, kjer se je lotil študija dramske igre. Elmaleh je starejši od Charlotte in ima temu primerno tudi bolj burno ljubezensko življenje. Bil je v zvezi s francosko igralko Marie Fugain in z Anne Brochet, s katero ima tudi 11-letnega sina Noo. Skupaj sta bila od leta 1998 do 2002. Pozneje je hodil tudi z balerino Aurelie Dupont, pa s televizijsko novinarko Marie Drucker. Razšla sta se leta 2010, ko je ona rekla, da raje prekine, dokler je lepo, kot, da čaka, da postane zadeva grda ... Od takrat ni znano, da bi se do zveze s Charlotte dobival še s katero.