Charlize Theron se je za filmsko vlogo zredila za 20 kilogramov! TAKO je videti

To je zagotovo ena izmed najbolj predanih igralk.

Charlize Theron se je za filmsko vlogo zredila za 20 kilogramov! TAKO je videti (foto: Profimedia) Profimedia
25. 4. 2018

Vemo, da se morajo igralci za svoje vloge izredno dobro pripraviti, nekateri pa v to vložijo še več truda kot ostali. Med slednje sodi tudi Charlize Theron, ki se za svoje vloge loti tudi ekstremnih preobrazb.

Ena izmed najbolj poznanih je njena fizična preobrazba za film Pošastza katerega je leta 2003 prejela tudi Oskarja za glavno žensko vlogo.

No, tokrat pa se je lotila še bolj ekstremne spremembe, in sicer se je za vlogo v filmu Tully zredila za 20 kilogramov.

Postopek pridobivanja teže

V intervjuju za ET Online je povedala:

"Hotela sem res čim bolj čutiti to, kar je čutila glavna junakinja. S tem, ko sem se zredila, mislim, da sem prišla bližje njenemu razmišljanju in počutju. Definitivno pa sem doživela velik šok in nekaj časa sem bila tudi izredno depresivna. Prvič v življenju sem pojedla ogromno procesirane hitre hrane in popila preveč sladkih pijač. Priznam, da na snemanju tega filma nisem bila ravno najboljša družba."

Charlize je imela na voljo tri mesece in pol, da se dovolj zredi. V intervjuju je povedala, da ni bilo lahko. Prve tri tedne naj bi bilo zabavno, ker lahko ješ karkoli želiš in to v neomejenih količinah, težje pa je potem bilo to težo ohranjati (to je vključevalo tudi več nočnih obrokov).

Hujšanje

Vso težo, ki jo je pridobila, pa je seveda morala tudi izgubiti, za kar je porabila dobro leto.

"V tem ni bilo ničesar zabavnega. Bilo je zelo, zelo dolgo potovanje. Na trenutke me je tudi skrbelo, ker je vse skupaj tako dolgo trajalo. Za film Pošast samo pet dni nisem jedla nobenih prigrizkov in sem že izgubljala odvečne kilograme, ki sem jih pridobila za vlogo," je še povedala Charlize.

Na premieri filma je simpatična igralka zopet blestela in še enkrat dokazala, kako zelo predana je igralskemu poklicu in vlogam, ki jih igra.

Oglej si še napovednik filma TUKAJ:

Vir: etonline.com

Foto: Profimedia

Preberi še: Dvojno veselje: ne samo Kate Middleton, tudi njena sestra Pippa pričakuje otroka!

Priporočamo tudi: Kate in William tretjič postala starša!