Charlie Sheen je plačal pogreb paparaca

Charlie Sheen je dokazal, da ima veliko srce. Odštel je namreč 12 tisoč dolarjev za pogreb 29-letnega paparaca Chrisa Guerre, ki je umrl, ko je sledil avtomobilu, v katerem je bil Justin Bieber.

16. 1. 2013

Za to potezo se je odločil takoj, ko je slišal, da pokojnikova družina zbira denar za pogreb v Los Angelesu.

"Sočustvujem z mladeničevimi starši, saj je tudi meni kot staršu nepredstavljiva bolečina, ki jo starši občutijo, ko pokopljejo svojega otroka. Ta tragedija me je spomnila, da smo vsi ljudje, ne glede na to, s kakšnim poslom se ukvarjamo. Moje najiskrenejše sožalje njegovi družini," je izjavil Charlie, ki je bil šokiran, ko je izvedel, da je Chrisa zbil avto na novega leta dan, ko je v Los Angelesu prečkal cesto, da bi lahko fotografiral belega ferrarija pevca Justina Bieberja.

Igralec pa tokrat ni prvič nekomu finančno pomagal.

Na pomoč je priskočil tudi deklici, ki boleha za rakom, pred nedavnim pa je podprl igralko Lindsay Lohan, ki se je znašla v velikih dolgovih.

P.S.

In še najnovejša novica:

  • Charlie Sheen, ki je sicer oče petih otrok, bo kmalu in prvič postal tudi dedek. Otroka pričakuje njegova najstarejša hči.

Več o tem in kaj je z vsem skupaj imel twitter pa na povezavi Charlie Sheen to become a grandfather for the first time

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri