Charlie Hunnam - sin anarhije bo postal strastni ljubimec

Na začetku meseca je po številnih ugibanjih postalo jasno, kdo bo upodobil glavnega junaka Christiana Greya v filmski verziji priljubljenega romana Petdeset odtenkov sive. To je Charlie Hunnam, širnemu svetu do zdaj ne ravno poznan angleški igralec, ki v vlogi Jacksona 'Jaxa' Tellerja blesti v seriji Sinovi anarhije.

25. 9. 2013

Skrajni čas je, da fanta nekoliko bolje spoznate.

"Kaj pravite na moje čevlje?" je 15-letni frajerček s predrznim nasmeškom vprašal neznano žensko, ko je želel v trgovini s čevlji narediti vtis na kopico svojih prijateljev. Neznanka je le strmela vanj, ga pozorno opazovala in premerila od nog do glave, dokler mu ni postalo nerodno in se je umaknil. Izkazalo se je, da je ta ženska televizijska producentka, ki je poskrbela, da je šala z obutvijo Charlieja Hunnama pripeljala tja, kjer si je želel biti že od malih nog – v svet igralstva. Nenavaden začetek igralske kariere, kajne?

Pazljivo izbiral vloge

Charlesa Matthewa  'Charlieja' Hunnama, ki se je rodil 10. aprila 1980 v Newcastlu, je igralstvo zelo zanimalo, ni pa ga zanimalo tudi vse tisto, kar je povezano z njim. Predvsem ga ni zanimala slava. Pri 18 letih je dobil vlogo samozavestnega najstniškega homoseksualca v kultni britanski gejevski seriji Queer as Folk. Kmalu je sledila selitev v Ameriko, kjer je pazljivo izbiral vloge, saj je menil, da je bolje, da si med kolegi ustvari dober sloves, kot pa da se le peha za denarjem. Večino prvih honorarjev pa je tako in tako pošiljal v domovino, mami, starejšemu bratu in dvema mlajšima polbratoma.

Ni hotel seksati z Madonno

Čeprav je bil takrat star komaj 19 let in že poročen – s kolegico Katharine Towne je bil v zakonu tri leta, danes pa sta dobra prijatelja –, se mu kraljica popa Madonna preprosto ni mogla upreti. Po prvem srečanju na neki zabavi ga je stalno vabila k sebi domov. Med njima pa se ni zgodilo nič, ker si Charlie preprosto ni mogel niti predstavljati, da bi v posteljo skočil z žensko, ki je starejša od njegove mame. Raje se je striktno držal svojega že zdavnaj skovanega načrta o pridobivanju ugleda, zahvaljujoč kateremu je redno navduševal tako kritike kot občinstvo, ne glede na to, ali je bila vloga majhna, kot na primer v drami Hladni vrh, ali pa glavna, ki jo je odigral v kriminalni športni drami Huligani. Zanimalo ga ni niti to, ali se bo znašel na malih ekranih ali velikih platnih, zato je pravzaprav kar precej tvegal, ko je sprejel vlogo Jaxa v dramski seriji o motoristih z naslovom Sinovi anarhije. Ker je ta serija postala že skoraj kultna, pa je jasno, da se mu je tudi to tveganje izplačalo.

Seksi scene v 50 odtenkih

Snemanje eksplicitnih seksualnih scen v filmu Petdeset odtenkov sive ga prav nič ne skrbi:

"Veste kaj, svojo kariero sem pri 18 letih začel s snemanjem seksi scen. Takrat sem igral v neki britanski mini seriji, v kateri sem utelesil lik mladega homoseksualca in v kateri je bilo nekaj neverjetnih eksplicitnih scen seksa. Če sem jih lahko snemal pri 18 letih, jih bom lahko tudi pri 33. To je kot vse ostalo, le še en razburljiv izziv."

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri