Channing Tatum in Jenna Dewan se ločujeta! Preberi njun srce parajoč zapis

Konec je še ene čudovite ljubezenske zgodbe ...

Channing Tatum in Jenna Dewan se ločujeta! Preberi njun srce parajoč zapis (foto: Profimedia) Profimedia
4. 4. 2018

Po skoraj devetih letih zakona se igralca Channing Tatum in Jenna Dewan ločujeta. Svoj razhod sta potrdila na družbenih omrežjih, kjer sta objavila odkrit zapis.

"Nekaj morava deliti z vami," sta zapisala pod spodnjo fotografijo na Instagramu.

"Čudno je, da morava tako osebno stvar deliti s celim svetom, a to je življenje, ki sva si ga izbrala. Živimo v neverjetnem času, v katerem pa se resnica hitro izgubi. Prav zato z vami deliva resnico in vse, česar ne boste prebrali tukaj, ni res," nadaljujeta.  

 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

"Sprejela sva ljubečo odločitev, da se ločiva. Pred mnogimi leti sva se globoko zaljubila in najina skupna pot je bila magična. V najini ljubezni se ni spremenilo čisto nič, a ljubezen je prelepa dogodivščina, ki pa naju zaenkrat vodi po drugačnih poteh. Na najino odločitev niso vplivali nobeni dogodki ali skrivnosti - sva le dva najboljša prijatelja, ki sta se odločila, da potrebujeta nekoliko časa zase, saj želiva izpopolniti najin potencial."

"Še vedno smo družina in hčerki Everly bova vedno ljubeča in skrbeča starša," sta še zapisala.

Si poznala njuno ljubezensko zgodbo?

Channing in Jenna sta se spoznala na snemanju filma Odpleši svoje sanje leta 2005. In zagotovo si si ga ogledala vsaj 100x (pa ne le, ker smo vse oboževale Channinga!).

Jenna je v šovu Ellen zaupala anekdoto o tem, kako sta s soigralcem začela hoditi med snemanjem filma. 

"On je ravno končal daljše razmerje in takrat še ni bil pripravljen na novo, jaz pa sem vedela, kaj hočem," je povedala. Čez tri dni pa se je sredi noči pojavil pred njenimi vrati. In to v spodnjem perilu in sombrerom na glavi: "Bil sem svoboden, a ves čas sem razmišljal le o tebi." 

Se še spomniš njune kemije med plesom?

Nujno si moraš ogledati spodnji videoposnetek finalne scene iz filma Odpleši svoje sanje:

Poročila sta se nekaj let kasneje, 11. julija 2009 v Malibuju. Channing je takrat za People dejal, da ni mogoče, da bi bil v tem trenutku bolj srečen. 31. maja 2013 pa se jima je rodila hčerka Everly.

S svojo zgodbo sta Channig in Jenna resnično dodala nov pomen izrazu "couple goals", prav zato nas je novica o ločitvi še toliko bolj razžalostila.

Fotografije: Instagram, Profimedia

Preberi še: Marko Potrč objavil fotografijo svoje Lili brez ličil s čudovitim pripisom

Priporočamo tudi: Jamie Dornan je odkrito spregovoril o snemanju VROOOOČIH prizorov z Dakoto Johnson!