Challe Salle je spregovoril o težkem obdobju v svojem življenju!

Saša Petrović, 26-letni glasbenik poznan pod imenom Challe Salle, velja za najlepšega slovenskega reperja in ko je pred kratkim novinarki naše medijske hiše povedal še svojo ganljivo življenjsko zgodbo, je v naših očeh postal še najbolj tenkočuten med vsemi.

Challe Salle je spregovoril o težkem obdobju v svojem življenju! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
9. 4. 2018

Kot je povedal, ga ob začetku njegove glasbene kariere številni niso jemali resno, kljub temu pa je z vztrajnostjo dokazal, da lahko premika meje nemogočega in pride na sam vrh.

"Moji prijatelji so me vedno podpirali pri glasbi, ne vem pa, ali so stoodstotno verjeli vame in si mislili, da bom kdaj prišel tako daleč. Jaz pa sem vedel že od prvega trenutka."

 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle) on

"Z očetom nimava konkretnih stikov že od ločitve staršev, torej dobrih deset let. Od takrat ga ni zanimalo, kaj se dogaja z mano in v mojem življenju, kaj šele to, kako mi gre v glasbeni karieri.

Mama in sestra sta me vedno podpirali in tudi verjeli vame, vendar mislim, da sta tudi oni dve pozitivno presenečni," je povedal Challe Salle, ki je bil prav zaradi družinske situacije primoran hitro prevzeti moško figuro v družini.

 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle) on

"Zmeraj sem bil zelo zrel za svoja leta, najprej v vrtcu, pozneje z vrstniki v osnovni šoli, nato pa doma, ko so se starši ločili in sva z mlajšo sestro ostala sama z mamo. Takrat sem bil prisiljen prevzeti očetovsko vlogo in nositi hlače v družini.

Tudi zdaj se vidim v taki vlogi kot glasbenik, svoje izkušnje in določeno modrost, ki jo imam želim prenesti na druge in na njih pozitivno vplivati, še posebej na mlajše," je še povedal. 

 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle) on

Sicer pa je z očetovstvom povezano tudi njegovo ime. Si na primer vedela, da Challe izvira iz besede ćale, kar v srbohrvaščini pomeni 'fotr'?

"Kot mlajši sem se vedno družil s starejšimi in za svoja leta sem bil vedno bolj zrel in izkušen, zato sem svojim vrstnikom vedno pridigal glede nekaterih stvari, in tako so se začeli šaliti: 'Okej, fotr, v redu je, no,' in nekako so povezali ćale sale, ki se rima. Jaz pa sem potem po občutku to spremenil v Challe Salle, ker mi je zvenelo bolj umetniško," je še pojasnil.

Prispevek je povzet po članku objavljanem v reviji Nova

Za revijo Nova je prispevek pripravil Alesh Maatko

Fotografije: Helena Kermelj

Preberi še: Indira Ekić ponovno presenetila s spremembo videza!

Priporočamo tudi: HOROSKOP: Kako te v resnici (glede na astro znamenje) vidi tvoj fant?