Challe Salle je našemu novinarju predstavil posebno dekle v svojem življenju!

Challe Salle, ki mu za letošnje leto ne manjka načrtov, pravi, da zagotovo ne bi bil tako uspešen, če mu ob strani ne bi stali njegovi bližnji.

Challe Salle je našemu novinarju predstavil posebno dekle v svojem življenju! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
7. 2. 2018

In s tem misli predvsem na družino in sestro Majo Petrovič, ki je, pravi priljubljeni glasbenik, vedno bila in vedno bo pravi sonček.

Šestindvajsetletni glasbenik Saša Petrovič, ki ga poslušalci poznajo kot enega najboljših glasbenih ustvarjalcev na slovenski hiphop sceni, pravi, da se s sestro odlično razumeta, čeprav sta štiri leta narazen.

 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle) on

"Včasih je bila prava navihanka, danes pa je odrasla in pozitivna oseba, ki vsakemu človeku nariše nasmeh na obraz. Zelo jo imam rad in jo spoštujem ter cenim kot žensko. Vesel sem, da ima razčiščene stvari v glavi, da ima prave moralne vrednote, da je super obseba, hkrati pa sposobna in pametna. 

 

A post shared by Maja Petrovič (@maja_mpetrovic) on

"V nasprotju z mano je bila vedno med najboljšimi učenci v šoli, vedno pa naju je povezovala ljubezen do glasbe in športa. Že nekaj časa živiva vsak na svojem, ona z zaročencem v Ljubljani, jaz pa sem doma na Vrhniki, vendar se trudiva videvati in ohranjati stike kljub obveznostim, življenjskemu tempu in predvsem moji zasedenosti," je novinarju revije Nova povedal Challe Salle.

Poglej, kako lepo je Challe Salle govoril o svoji sestri!

Glasbenik je novinarju sicer zaupal še, da je Maja že v otroštvu igrala klavir in trenirala veliko športov, med drugim ples in atletiko. 

 

A post shared by Maja Petrovič (@maja_mpetrovic) on

"Zaradi poškodb je morala nehati tekmovati v atletiki, zato se je odločila narediti licenco za fitnes trenerko. Zdaj končuje študij ekonomije in kot študentka dela na fitnesu FIT INN v BTC-ju, kjer ima že lepo število strank. Zelo jo veseli delo z ljudmi, rada pomaga in pozitivno vpliva na vse okoli sebe in mislim, da ji to odlično uspeva.

"Sem zelo ponosen brat in srečen, da imam tako dobro sestro," je povedal Challe Salle.

Celoten članek lahko preberete v aktualni številki revije Nova.

Za revijo Nova napisal Alesh Maatko
Fotografije: Helena Kermelj

Preberi še: 18 stvari, ki jih Christian Grey resnično ne prenese

Priporočamo tudi: Voditeljica Jana Morelj je noseča! Srečo v ljubezni je našla s tem frajerjem!