Če ti je všeč Sebastian Cavazza, potem MORAŠ videti njegovega SINA

Ne le zeloooo čeden, ampak tudi zelooo uspešen! Poglej, s čim nas je navdušil.

Če ti je všeč Sebastian Cavazza, potem MORAŠ videti njegovega SINA (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
21. 1. 2021

Mark Jacob Cavazza je mlajši sin našega priljubljenega igralca Sebastiana. In če je slednji že ogrel srca večine slovenskih žena, lahko z lahkoto napovemo, da njegov podmladek že uspešno osvaja srca slovenske mlajše generacije.

Mark Jacob, ki deluje pod umetniškim imenom Vazz, je že pred časom povedal, da je na njegovo ustvarjanje zagotovo vplivala tudi umetniška družina. 

Poglej, kako čeden je mlajši sin Sebastiana Cavazze:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Jacob Cavazza (@youngpreseren)

"Mislim, da nimam nič prednosti pred ostalimi zaradi tega, kar je moj oče. Na hip hop sceni sigurno ne. Je pa res, da sem šel z njim na svoj prvi hip hop koncert, ker je tudi on poleg drugega v mladosti poslušal rap. Ampak ni nič posebnega. Fotr kot fotr," je že pred časom povedal v radijskem intervjuju Banga hip hop show na Radiu Banga, v katerem je sicer predstavljal svoje glasbeno delo.

Te zanima, kakšno je njegovo delo? Poglej spot za njegovo najnovejšo skladbo, v katerem je nastopila tudi igralka Inja Zalta:

Sicer pa gre Mark po stopinjah svojega uspešnega očeta, saj se je tudi sam že poskusil v filmskih vodah. Tako se je na Instagramu pred časom pohvalil, da je kot režiser sodeloval pri ustvarjanju video spota za pesem Za naju naše priljubljene glasbenice Nine Pušlar

Fotografije: Primož Predalič

Preberi še: FOTO: Lado Bizovičar je z družino na PRVIH skupnih počitnicah

Priporočamo tudi: Iiiiiii! Jana Morelj je pokazala svojo hčerkico Mio