Če ti je všeč Gino iz Kmetije, potem MORAŠ videti njegovega BRATA

Juuup, seksi je kot on! 🤩

Če ti je všeč Gino iz Kmetije, potem MORAŠ videti njegovega BRATA (foto: POP TV) POP TV
22. 11. 2021

V kolikor si zamudila epizodo Kmetije, v kateri so tekmovalci prejeli posnetke pozdravov svojih domačih, potem si zamudila tudi Ginovega starejšega brata. No, če si posnetek vseeno videla, pa gotovo ne boš imela nič proti osvežitvi spomina na Alena Alexandra.

Poglej, kako hudega brata ima postavni Gino:

Gino in osem let starejši Alen Alexander sta si sicer tako po videzu kot po miselnosti precej različna, očitno pa tudi v tem, da je slednji bolj pustolovskega duha. Zadnja leta je namreč preživel na Kitajskem, o svoji odločitvi pa je nedavno spregovoril tudi za revijo Lady.

Wow! Ja, Tjaša iz Kmetije je prava lepotica, ampak poglej, kako je videti njena sestra

"Zelo rad se od časa do časa odločim za spremembo življenjskega sloga ali lokacijo bivanja. Leta 2017 sem se ob koncu svojih raziskav za magistrsko delo o globalnih mestih odločil, da to izkusim tudi na lastni koži. Preselil sem se v petmilijonsko mesto na jugovzhodu Kitajske. Po zagovoru magistrske naloge sem dve leti študiral mandarinščino in začel sodelovati s tamkajšnjimi centri za usposabljanje kitajskih študentov na področju akademske angleščine in evropskega načina študiranja. Gino in preostali člani družine so bili malo presenečeni nad to mojo odločitvijo," je povedal.

"Je pa to tudi v Ginu sprožilo širše razmišljanje glede njegove prihodnosti in možnosti pridobivanja izkušenj v drugih državah. Ko starejši brat naredi takšen podvig, je mlajšim ta ideja potem bližja in lažje dosegljiva. Mogoče je prav zaradi moje svobodomiselnosti začel tudi sam raziskovati nova področja, kot so lepotna, modna in oglaševalska industrija. Zelo sem vesel, da svoje adute in sposobnosti uporablja po najboljših močeh. Za svoj videz mora garati in biti zelo discipliniran ter vedno dobro telesno pripravljen. Odlično je, da pri tem uživa, svoje rezultate pa tudi trži. Je pa lahko lepotna industrija dvorezen meč za človekovo samopodobo," je še komentiral življenjsko pot svojega brata.

Alen Alexander in Gino imata sicer še enega mlajšega brata Nika:

Pravi trio so, kajne? 🤩

To službo ima po šovu Ljubezen po domače Mitjeva Vesna (si že slišala za kaj podobnega?)