Catherine Zeta-Jones se je ponovno zaljubila

Odkar so ji diagnosticirali bipolarno motnjo, se je igralka Catherine Zeta-Jones, kot pravi, še bolj povezala s svojim možem.

19. 11. 2012

Bipolarno motnjo - bolezen, ki ji nekateri poenostavljeno pravijo huda depresija, so psihiatri pri njej odkrili pred kratkim, kaže pa se s stalnim menjavanjem razpoloženja, od jeze in joka do žalosti in smeha.

Čeprav so vsi mislili, da se bo njen 68-letni soprog Michael Douglas, ki se je še do nedavnega boril z rakom na grlu, težko spoprijel še z ženino boleznijo, je 43-letna Catherine Zeta-Jones javnosti razkrila povsem nasprotne informacije:

»Po njegovi bolezni sva stežka sprejela še mojo, a jaz sem takoj spregovorila o tem in vsem vse priznala. Takrat mi je odleglo in po tem me nihče več ni spraševal o mojem stanju. Michael se je posvetil meni, jaz pa njemu. Ponovno sva se zaljubila.«

Recept za dobro razpoloženje in lažje prenašanje bolezni je mama devetletne Carys in dvanajstletnega Dylana našla v več stvareh. Pravi pa, da je najpomembnejše to, da se povsem izogibaš internetu in različnim člankom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri