Carla Bruni rojevala, ko je Nicolas Sarkozy reševal svet

Francoski predsednik Nicolas Sarkozy je reševal svet, njegova Carla Bruni pa je v bolnišnici rojevala njunega prvega skupnega otroka, za katerega sta šele pozneje povedala, da je deklica, ki sta jo poimenovala Giulia.

27. 10. 2011

Tudi če si prvi mož Francije, ne moreš biti tam, kjer bi si najbolj želel.

Verjetno si je Nicolas namreč želel biti vsaj v bližini svoje žene, ko je rojevala njunega prvega otroka, a to ni bilo mogoče. Moral je namreč na službeno pot v Nemčijo, kjer so reševali evropsko valuto. Takoj ko je prišel v Frankfurt, so ga napadli novinarji, ki jih je bolj kot kaj drugega zanimalo, kako je njegova žena.

Vendar je bil z odgovori skop. Povedal je le, da se bo poskušal že isto noč vrniti k njej, in to mu je na koncu na srečo tudi uspelo. Pred potjo je 56-letnemu predsedniku uspelo samo za pol ure skočiti k svoji 43-letni ženi v bolnišnico La Muette.

Zanimivo pa je, da se je prvič v novejši francoski zgodovini otrok rodil predsedniku, po tem, ko je bil izvoljen.

Nicolas sicer že ima tri sinove iz dveh prejšnjih zvez, Carla pa enega iz prejšnjega zakona. Tako je njuna družina zdaj res številčna, lahko bi jo opisali kot iz filma Moji, tvoji, najini. Vsaj Nicolasovi otroci so že veliki, saj je pred kratkim predsednik postal tudi dedek, zdaj pa ponovno oče. Soproga njegovega sina Jeana je namreč povila sina Solala.

Iz prvega zakona ima Nicolas še sina Pierra, iz drugega pa 12-letnega Louisa.

Nekaj časa sta novopečena starša skrivala ime deklice, potem pa le javnosti razkrila, da sta jo poimenovala Giulia.

Ime, ki vsaj malce spominja na Italijo, kjer je Carla odraščala. V francoskih medijih so nato takoj napisali, da bo deklica močna osebnost, saj jo je zaznamovalo že ime. In če bo po mami podedovala glasbeni talent in lepoto, potem se ji za kariero ni treba bati.

Očitno jima bo skupni otrok dobro del, saj sta tako Carla kot Nicolas zelo živahna, kar se tiče partnerjev. Lahko bi celo rekli, da sta nagnjena k varanju, saj jim to ni bilo tuje v prejšnjih zvezah. Zdaj imata sad skupne ljubezni in vsi pričakujejo, da bosta malce bolj umirjena. Težava je le v tem, da se je deklica rodila v času velike gospodarske krize, kar pomeni, da bo njen očka zanjo imel precej malo časa.

Kdo je Carla Bruni?

Bogatašinja, manekenka in pevka

Carla Bruni Sarkozy se mnogo ljudem zdi zanimiva ženska. Enim je všeč, drugi pravijo, da je pretkana in da vedno doseže, kar hoče. Predvsem pa je znano, da so ji všeč vplivni moški z močno osebnostjo. Lepotica je rojena v Torinu in je dedinja tovarnarja gum. Leta 1973 se je družina preselila v Francijo, sama pa je obiskovala šole v Švici. Hotela je študirati arhitekturo, a se je raje posvetila manekenski karieri. No, šele pred nekaj leti pa je izvedela, da je njen pravi oče Maurizijo Remmert, ki živi v Braziliji in je italijanski poslovnež. Sama pa je vseskozi mislila, da je oče pokojni Alberto Bruni Tedeschi. Ko je leta 2007 pustila svet mode, se je posvetila glasbi in je tudi zelo uspešna.

Sandra Bratuša za Story