Cara Delevingne zaradi svoje mame zelo trpela

Tisti, ki se še ni podrobneje seznanil z zasebnostjo Care Delevingne, je verjetno prepričan, da ta angleška manekenka in igralka v svojem razkošnem življenju nima prav nobene skrbi. A žal ni tako, sive lase ji namreč povzroča njena mama Pandora ...

Cara Delevingne zaradi svoje mame zelo trpela (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2016

To, da ima Cara Delevingne kljub rosnim 23 letom za seboj že zelo razburkano življenje, v katerem je doživela marsikaj neprijetnega, ni prav nič novega.

Uspešna angleška manekenka in igralka je v preteklosti namreč že govorila o številnih težavah, poskusih samomora in ekscesih pod vplivom mamil in alkohola.

Da so njene težave tesno povezane z njeno 56-letno mamo Pandoro Delevingne, pa je Cara namignila v intervjuju, ki ga je lani dala za britansko verzijo modne biblije Vogue:

Cara

"Če so starši od nečesa odvisni, to izoblikuje otroštvo vsakega otroka. Prehitro moraš odrasti, saj moraš paziti na svoje starše.

Moja mama je neverjetno močna ženska z velikim srcem in imam jo zelo rada. Toda po mojem mnenju po tem preprosto ne moreš okrevati.

Vem sicer, da obstajajo ljudje, ki so nehali uživati mamila in ki jim gre zdaj dobro, a v mojem primeru ni tako. Še vedno se mora bojevati."

Cara v omenjenem intervjuju torej ni izgovorila bistva, a zdaj je kljub temu vsem jasno, v čem je težava – njena mama Pandora boleha za bipolarno motnjo, proti kateri se je dolga leta poskušala bojevati s heroinom.

S tem početjem pa je seveda grenila življenje tudi svojim otrokom. Pandora, ki ima poleg Care še dve starejši hčerki, Chloe in Poppy, ki je prav tako manekenka, je o tem pred kratkim spregovorila v intervjuju za časnik The Times.

Pandora

"Nikoli se nisem lepo vedla, kar mi je povzročalo številne težave. Živela sem iz dneva v dan," je pojasnila in priznala, da je to še posebno vplivalo na njeno najmlajšo hčerko Caro. "Nikoli ji ni bilo lahko z mano. Zelo je trpela."

Je pa Pandora v isti sapi tudi poudarila, da je v težkih časih vedno lahko računala na svojo družino:

"Soprog in hčerke so me vedno podpirali in me poskušali razumeti. In to kljub temu da so ves čas trpeli tudi sami. Še najbolj Cara. Zanjo je bilo vse skupaj tako zelo težko, da si je celo poskušala vzeti življenje!" "

Kar nenadoma me je zajel velikanski val depresije, dobila sem napade panike in sovražila sem samo sebe.

In to tako zelo, da so čustva postala neznosna in da sem z glavo udarila v drevo, da bi se 'izklopila'," je še povedala Cara v okviru svoje grozljive izpovedi za revijo Vogue.

Pandora glavni razlog za svoje depresije in odvisnost od heroina vidi v tragični usodi svojega brata Ruperta, ki je bolehal za cerebralno paralizo in leta 2000, ko je bil star komaj 25 let, žal umrl.

"Imel je strašno življenje. Zakaj on in zakaj ne jaz, sem se vedno znova spraševala," je še dejala Pandora, ki se takrat ni zavedala, da so medtem, ko si je zastavljala takšna in podobna vprašanja, njene hčerke Cara, Poppy in Chloe močno hrepenele po njeni pozornosti ...

Preberi še: Rebeka Dremelj je pokazala nosečniški trebušček ali pa 5 nasvetov mednarodne stilistke za večji volumen las