Cara Delevingne tolažbo najde v svoji ljubimki in Rihanni

Angleška manekenka in nadobudna igralka ter pevka Cara Delevingne lahko v vsakem trenutku računa na pomoč svoje prijateljice Rihanne. Zvezdnica z Barbadosa jo je tolažila prav pred kratkim, ko ni dobila neke filmske vloge. 

Cara Delevingne tolažbo najde v svoji ljubimki in Rihanni (foto: Profimedia) Profimedia
4. 6. 2015

Uveljavljena 22-letna manekenka Cara Delevingne si ime počasi ustvarja tudi v Hollywoodu in je dobila že nekaj vlog v velikih filmih, kot sta romantična drama Ana Karenina in drama The Face of an Angel.

Resnici na ljubo pa tudi ta nadarjena angleška lepotička včasih ostane praznih rok, kar se je zgodilo prav pred kratkim, ko so zavrnili njeno sodelovanje v najnovejšem filmu o legendarni skupini The Beach Boys.

Seveda je bila zaradi tega razočarana, a na srečo ji ob strani ves čas stoji njena tesna prijateljica, 27-letna pevka, igralka in modna oblikovalka Rihanna.

"Bila sem neutolažljiva," je v pogovoru za revijo WSJ Magazine odkrito priznala Cara in dodala, da je takoj po omenjenem poklicnem neuspehu poklicala svojo slavno prijateljico, ki jo je poskušala potolažiti z modrimi besedami:

"Vse se zgodi z razlogom. Čez teden ali dva me boš poklicala in rekla, da sem imela prav." In res, kmalu zatem so 177 centimetrov visoki Cari ponudili vlogo v pustolovski romanci Paper Towns, ki bo luč sveta ugledala 24. julija.

Kako zelo trd in neizprosen je lahko svet šovbiznisa, je Cara že večkrat izkusila na lastni koži.

"Strahotno je živeti v svetu, v katerem prejmem klic in mi nekdo reče: 'Ta in ta pravi, da se preveč zabavaš, da si videti tako in tako in da moraš shujšati.' To me tako razjezi. Če mi nočeš dati dela, potem mi ga preprosto ne daj," je vzdihnila zvezdnica, ki pa ne dopusti, da bi jo zavrnitve spravile iz tira.

Pri tem ji poleg dobre prijateljice Rihanne pomaga tudi njena partnerica, 32-letna glasbenica Anne Erin Clark, znana pod umetniškim imenom St. Vincent, na katero lahko prav tako vedno računa.

Cara

Caro so v družbi 32-letne pevke videli na slovitem filmskem festivalu v Cannesu, kjer je skoraj prišlo do neprijetnega srečanja z njeno nekdanjo srčno izbranko, 36-letno igralko, scenaristko in didžejko Michelle Rodriguez.

"Cara in Michelle od konca razmerja sploh še nista govorili in tudi nista več prijateljici," je razkril dobro obveščeni vir in pojasnil, zakaj se je zvezdnica, ki je lani še nekajkrat obnovila razmerje z Michelle, St. Vincent pa ljubi nekaj mesecev, na omenjenem dogodku izognila svoji nekdanji ljubezni: "Cara je bila tam s svojim novim dekletom in se preprosto ni mogla soočiti z neprijetno situacijo."