Cameron Diaz pri 47-ih prvič postala MAMICA

Novico je sporočila z objavo na Instagramu. Čestitke, mami! 🥰🥰🥰

Cameron Diaz pri 47-ih prvič postala MAMICA (foto: Profimedia) Profimedia
6. 1. 2020

Cameron Diaz je mamica! 😍 Slavna igralka je veselo novico pred dvema dnevoma sporočila kar na Instagramu in zapisala, da je nad prihodom novega družinskega člana preprosto navdušena

Novica, da sta Cameron in njen mož, Benji Madden, na svetu pozdravila hčerkico, je kot strela iz jasnega presenetila njene oboževalce, saj vse do zadnjega niso vedeli, da je Cameron pravzaprav noseča.

... ker v resnici sploh ni bila!

Nekaj dni po objavi novice, so v javnost namreč pricurljale informacije, da Cameron v resnici ni bila noseča, ter da sta otroka dobila ali s pomočjo nadomestne matere, ali s posvojitvijo. 

Cameron in Benji, sicer kitarist v priljubljeni skupini Good Charlotte, že vse od začetka svojo zasebnost skrbno čuvata, in sta eden redkih parov, ki jima je uspelo veselo novico skrivati do zadnjega.

Sta pa Cameron in Benji javnosti že sporočila nenavadno ime njune novorojenke, ki je ... Raddix Madden

To je zapis, ki ga je na svojem Instagram profilu objavila Cameron:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

"Srečno novo leto vam želi družina Madden! Zelo smo srečni, blagoslovljeni in hvaležni, da to desetletje začenjamo z novico o prihodu najine hčerke, Raddix Madden. V trenutku je osvojila naša srca in dopolnila našo družino.

Čeprav sva navdušena, da z vami deliva to novico, si obenem želiva zaščititi njeno zasebnost. Odločila sva se, da ne bova objavljala njenih fotografij ali delila drugih podrobnosti, razen tega, da je zares zares zares ljubka. Naša družina vaši pošilja ljubezen in najlepše želje ob novem letu."

Cameron na enem zadnjih javnih dogodkov, ki jih je obiskala:

Kako sta se spoznala?

Cameron in Benji naj bi se spoznala leta 2014 na večerji, ki jo je za prijatelje gostila Cameron. Nicole Richie, s katero sta že dlje časa prijateljici, je na večerjo želela pripeljala svojega izbranca, Joel Maddena, ta pa je s seboj želel še svojega brata dvojčka Benjija. 

Kemija in ljubezen naj bi se med njima zgodila v trenutku, saj sta se že leto za tem odločila za poroko.

Leta 2018 je Cameron naznanila, da se bo od igralstva upokojila in se posvetila družinskemu življenju, pri tem pa so jo podprli tudi nekateri igralski kolegi. 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Wiii, čestitke! Izvedeli smo, da bo Indira Ekić v letu 2020 postala ... 👶

Priporočamo tudi: Izvedeli smo, kje je zaposlen zmagovalec letošnje Kmetije, Jan Klobasa