Cameron Diaz odkrito spregovorila o svojem zakonu z Benjijem Maddenom

Igralka Cameron Diaz je dolgo iskala pravega moškega zase in ga leta 2014 končno tudi našla. Pred kratkim je – odkrito kot še nikoli – spregovorila o svojem srčnem izbrancu Benjiju Maddenu.

Cameron Diaz odkrito spregovorila o svojem zakonu z Benjijem Maddenom (foto: Profimedia) Profimedia
27. 4. 2016

Triinštiridesetletna Cameron Diaz dolgo časa preprosto ni imela sreče v ljubezni, in to kljub temu da je kot igralka, producentka in nekdanji model, ki slovi po bleščečem nasmehu, čudovitih modrih očeh, prekrasni postavi in nabito polnem bančnem računu, poosebitev sanj številnih moških.

Ljubila je kar nekaj slavnih moških, med njimi igralce Matta Dillona (na fotografiji spodaj), Jareda Leta, Keanuja Reevesa, Gerarda Butlerja, Bradleyja Cooperja, Edwarda Nortona in Juda Lawa, glasbenike Adama Levina, Seana Combsa in Vincea Neila, modela Paula Sculforja, igralca bejzbola Alexa Rodrigueza in podjetnika Elona Muska, a nobeno od teh in še nekaterih drugih razmerij ni bilo dovolj resno, da bi se sprehodila do oltarja.

Matt

Ko je spoznala moškega, ki je povsem drugačen od njenih bivših, pa se je vse korenito spremenilo. Govorimo seveda o 37-letnem rokerju Benjiju Maddenu, članu skupine Good Charlotte. Tetovirani ameriški kitarist, vokalist, skladatelj in producent naj bi bil gospod pravi, moški, s katerim bo Cameron ostala do smrti.

In prav o tem se je svetlolasa hollywoodska zvezdnica, ki podrobnosti iz svojega zasebnega življenja ne deli ravno pogosto z javnostjo, pred nekaj dnevi prvič razgovorila v intervjuju s priljubljenim ameriškim televizijskim in radijskim voditeljem Andyjem Cohenom. Med drugim je razkrila, da je že ob prvem srečanju 'kliknilo' med njima.

"Drugi so mi vedno znova govorili: 'Boš že začutila, ko bo pravi stal pred tabo.' In jaz sem se ves čas čudila: 'Le kako naj bi to vedela?' No, zdaj pa vem, kaj so mislili s tem,"

je na začetku pogovora dejala Cameron in vsa navdušena nadaljevala: "Če je pravi, potem to preprosto veš. Jaz vem, da je to moj mož."

Poroka po sedmih mesecih

Kljub temu da igralka neguje tesen prijateljski odnos s 34-letno igralko, modno oblikovalko in pisateljico Nicole Richie in njenim soprogom Joelom Maddenom, Benjijevim bratom dvojčkom, sta se njena in Benjijeva življenjska pot prekrižali dokaj pozno.

Cameron

Prav nič čudnega ni, da se zvezdnica še vedno povsem natančno spominja trenutka, ko ji je prijateljica Nicole predstavila Benjija, torej trenutka, ki ji je spremenil življenje:

"Prvo, kar sem rekla potem, ko sem srečala svojega moža, je bilo: 'Ta je pa hud tip! Kako to, da ga nisem srečala že veliko prej?'"

Zaljubljena golobčka nista kaj dosti komplicirala in zavlačevala – že 5. januarja lani, po komaj 17 dneh zaroke in sedmih mesecih razmerja, sta si obljubila večno zvestobo.

To sta storila na svečani in predvsem zelo zasebni slovesnosti v dnevni sobi svoje razkošne vile, veselemu dogodku pa so prisostvovali le njuni najožji prijatelji in sorodniki.

In od tistega trenutka tudi Benji, ki na prvi pogled deluje kot pravi mačo, ki nerad izraža svoja čustva, v javnosti z navdušenjem govori o svoji lepi ženi, za katero ima le izbrane besede.

Ko je avgusta lani praznovala 43. rojstni dan, je na Instagramu objavil njun selfie in napisal:

"Vse najboljše za rojstni dan moji lepi ženi. Moja najboljša prijateljica in vse ostalo – veliko je stvari, ki bi jih lahko napisal. Sem najsrečnejši možakar na Zemlji, saj bom lahko ob njej preživel preostanek svojega življenja. Ljubim to žensko!! Še na mnoga leta, bejbi!!"

Zvezdnika, ki doslej še nista okusila čarov starševstva, ne izključujeta možnosti, da bi imela otroke. Še posebno Benji si močno želi imeti družino, in to kljub temu da ima s svojim bendom Good Charlotte polne roke dela, saj so fantje po šestih letih premora izdali album in se podali na turnejo.

"Imam čudovito družino in sem srečen, da sem si nabral številne izkušnje z veseljem, ki ga ta prinaša," je Benji, čigar brat Joel je očka dveh otrok, izjavil v pogovoru za avstralsko revijo Who in poudaril: "Ja, rad imam otroke." Kdaj neki se bo iz domovanja sanjskega zvezdniškega parčka zaslišal otroški jok?