Cameron Diaz je ljubila številne zvezdnike, preden je dahnila usodni DA

Hollywoodska zvezdnica Cameron Diaz je simpatična, uspešna, lepa in seksi, od pred kratkim pa tudi poročena. 

Cameron Diaz je ljubila številne zvezdnike, preden je dahnila usodni DA (foto: profimedia) profimedia
21. 1. 2015

Roker Benji Madden si lahko šteje v čast, da je 42-letna zvezdnica, saj ji v preteklosti nikoli ni primanjkovalo slavnih in postavnih snubcev.

Preberi, koga je ljubila Cameron ...

Februar 2010

Na neki zabavi ob Super Bowlu, velikem finalu ameriškega nogometa, naj bi si prvič povsem odkrito izmenjevala nežnosti z bejzbolskim zvezdnikom Alexom Rodriguezom, ki se je tik pred tem razšel z igralko Kate Hudson.

Diaz

Njuno razmerje, ki uradno ni bilo nikoli potrjeno, naj bi se končalo septembra 2011.

Avgust 2009

Jasona Lewisa, ki je najbolj znan po vlogi v seriji Seks v mestu, sicer pozna že dolgo časa, a leta 2009 naj bi na neki romantični večerji, na kateri sta uživala v sušiju, med njima preskočila iskrica. "Kar nista se mogla nehati dotikati," je povedal očividec.

V istem obdobju si je menda privoščila še nekaj poletnih flirtov, med drugim z nekdanjim soigralcem Keanujem Reevseom.

Diaz

V vročem poletju 2009 naj bi si Cameron privoščila tudi afero z Leonardom DiCapriem, s katerim naj bi se celo dobivala v istem obdobju kot z Judom Lawom.

Diaz

Julij 2008–april 2009

Model Paul Sculfor je bil prvi moški po dolgem času, ki jo je ukrotil – vselila sta se pod isto streho in se nameravala celo poročiti. Aprila 2009 sta se razšla, ker je ljubezen med njima preprosto ugasnila.

Paul

Junij 2008

Na neki zabavi so jo videli, ko se je spogledovala in držala za roke z raperjem P. Diddyjem, s katerim je za 20 minut izginila v zasebno sobo.

Diaz

Že marca istega leta, ko so ju zalotili na kosilu, je bilo očitno, da se odlično razumeta.

Med promocijo romantične komedije Dokler naju jackpot ne loči naj bi se zelo očitno spogledovala s soigralcem Ashtonom Kutcherjem.

Diaz

Vpletena zvezdnika nista ničesar potrdila, ljubezenski par naj bi bila le v filmu ...

September in oktober 2007

S kolegom Bradleyjem Cooperjem sicer ni bila prav dolgo, so ju pa zato v dveh mesecih zelo pogosto videvali skupaj na bejzbolskih tekmah, romantičnih večerjah, zabavah ali sprehodih po New Yorku. Kratek čas naj bi bila neločljiva, a razmerja nihče od njiju ni potrdil.

Marec 2007

Posteljo ji je grel glasbenik, igralec in nekdanji model Tyrese Gibson.

Januar 2007

Videvala se je s profesionalnim ameriškim deskarjem na vodi Kellyjem Slaterjem.

April 2003–december 2006

Čeprav je pevec in občasni igralec Justin Timberlake devet let mlajši od nje, sta sestavljala sanjski parček.

Justin

Glavni razlog za to, da sta se po dobrih dveh letih in pol razšla, naj bi bila seksi igralka Scarlett Johansson, ki jo je Justin spoznal na snemanju videospota za svojo pesem What Goes Around ... Comes Around.

1999–2003

Ljubezenska zgodba z igralcem Jaredom Letom je trajala kar štiri leta in govorilo se je celo o poroki. Namesto da bi se sprehodila do oltarja, sta aprila 2003 sporočila, da se razhajata. Zakaj sta ubrala vsak svojo pot, nista hotela razkriti.

2001

Na snemanju prvega skupnega filma Vanilla Sky naj bi se Cameron in Tom Cruise zapletla v afero.

Diaz

Devet let pozneje smo ju lahko gledali v akcijski komediji Kot noč in dan, a takrat se med njima verjetno ni kaj dosti pletlo, saj je bil Tom v tistem obdobju še (srečno) poročen s Katie Holmes.

Maj 1999

S stanovskim kolegom Edwardom Nortonom so jo videli na tekmi ameriškega nogometa, po kateri sta si privoščila še pivo, pozneje pa ju nikoli več niso uzrli skupaj. Kratek čas, ki sta ga preživela, pa je zadostoval, da se je začelo govoriti o aferi.

1996–1998

Kmalu po koncu snemanja romantične komedije Nori na Mary se je razšla s kolegom Mattom Dillonom, menda zato, ker se ni hotel resno vezati.

Matt

Matt o Cameron še danes govori kot o 'ljubezni svojega življenja': "Bila je muza, skoraj do nikogar nisem gojil tako močnih čustev, kot sem jih takrat gojil do Cameron."

1990–1994

Prvo javnosti znano razmerje je imela z režiserjem in producentom Carlosom De La Torrejem.

To pa še zdaleč niso vsi slavni moški, ki jim je oziroma naj bi jim grela posteljo. Mediji so ji pripisovali še poslovneža Elona Muska, rokerja Vincea Neila, glasbenika Robbieja Williamsa, igralca Gerarda Butlerja in pevca Adama Levina.