Cameron Diaz bi resnega fanta in ... otroka!

Za 40. rojstni dan si Cameron Diaz želi le eno – trdno ljubezensko zvezo. Z vsem, kar spada zraven ...

9. 5. 2012

To je bilo verjetno najbolj ganljivo priznanje, ki smo ga kdajkoli v kateremkoli intervjuju slišali iz njenih ust. Že kar nekoliko presenetljivo odkrito je novinarjem ameriške revije InStyle razkrila, da je pred kratkim imela ljubezenske težave:

"Vau, to pa kar lepo boli!"

Čeprav je imela številne ljubimce, je povsem očitno, kdo od njih jo je spravil v jok.

Alex Rodriguez. Bejzbolski zvezdnik, ki je pred seksi Cam najprej osrečil, potem pa še onesrečil že dve zvezdnici, kraljico popa Madonno in igralko Kate Hudson, je svetlolasko zapustil lanskega septembra, kar je storil po letu in pol razmerja. To je bil za Cameron hud udarec, saj je bila do takrat ona tista, ki je tipom 'podeljevala košarice' ali pa se vsaj z njimi razšla sporazumno. Kljub temu pa se ne pusti prestrašiti:

"Veliko ljubezni lahko še razdam, polna sem ljubezni!"

Večino te ljubezni trenutno dobiva Sean Combs, bolj znan kot P. Diddy, s katerim so jo v zadnjih tednih vedno znova videvali v javnosti. Pri njenih dobrih prijateljicah, igralskih kolegicah Drew Barrymore in Reese Witherspoon, pa domišljavi in nezvesti raper ni ravno dobro sprejet. Ravno on naj bi bil tisti, ki bo osrečil vedno dobro razpoloženo Cameron? Nikakor! Ob tem pa je treba poudariti, da se P. Diddy popolno poda na dolg seznam igralkinih nekdanjih ljubimcev, ki jih združuje le eno – vsak je drugačen od predhodnika.

Ljubila je zelo različne moške

Ko gre za ljubimce, je Cameron dejansko pokazala že kar kameleonsko prilagodljivost.

Med drugim je ljubila pridnega maminega sinčka Justina Timberlaka, na havajskih valovih je uživala s sproščenim srfarskim šampionom Kellyjem Slaterjem, se pustila začarati odtrganemu čarovniku Crissu Angelu in uživala v rokovskem slogu življenja z Adamom Levinom, vodjo skupine Maroon 5.

"Še sama si nisem nikoli mislila, da bom hodila s tako različnimi tipi," je povsem odkrito priznala. Zabavala se je sicer z vsemi, že celo večnost ali pa vsaj desetletje pa ni spoznala tistega pravega. To je zdaj celo za sproščeno Cameron postala težava – v njenih prijateljskih krogih se govori, da si 39-letnica, ki bo avgusta dopolnila okroglih 40 let, želi, da bi končno spoznala zanesljivega moškega, s katerim bo imela trdno in dolgoročno razmerje. Tudi zaradi tega je – kljub številnim težavam – tako obupano poskušala popraviti in rešiti zvezo z Alexom Rodriguezom.

Obrnila ploščo, ko gre za otroke

Je pa še en razlog, da je hotela za vsako ceno obdržati A-Roda – Cameron počasi postaja 'broody', kakor Američani označujejo žensko, ki si nadvse želi naraščaja. Danes njene izjave, povezane z otroki in materinstvom, ne zvenijo več niti približno tako ležerno kot nekoč. Še pred nekaj leti je v intervjujih pogosto in predvsem zelo rada razlagala, da svet ne potrebuje več dojenčkov, saj jih je že zdaj dovolj. Poleg tega je zabavnemu in svobodnemu življenju dajala prednost pred materinsko vlogo. Zdaj pa je ton njenega glasu, ko gre za to temo, povsem nežen:

"Nikoli nisem rekla, da nočem imeti otrok. Morda bom kdaj posvojila. Ali pa bom spoznala nekoga, ki že ima otroke."

Še dobro, da ji ni všeč le določen tip moškega ...