Burak Ozcivit iskreno o težkem obdobju, ki ga je preživljal (zaradi ljubezni)

Za tem postavnim in šarmantnim moškim se skriva srce parajoča ljubezenska zgodba. Poglej, kaj je Buraka Ozcivita (Moja boš) doletelo le nekaj dni pred njegovim 29. rojstnim dnem.

Burak Ozcivit iskreno o težkem obdobju, ki ga je preživljal (zaradi ljubezni) (foto: POP TV) POP TV
21. 2. 2018

Turški igralec Burak Ozcivit iz serije Moja boš je trenutno eden najbolj vročih zvezdnikov. Čeden, prijazen, ljubeč, vse, kar si ženske želimo. In zato za njegovo soprogo Fahriye pravijo, da je najbolj srečna ženska v Turčiji.

A ni vse tako rožnato, kot je videti na prvi pogled!

Le nekaj dni pred njegovim 29. rojstnim dnevom je Burak doživel ljubezenski brodolom. Zapustila ga je namreč zaročenka Ceylan Capo, ker so nanjo pritisnili starši, češ da ni dovolj dober zanjo, poleg tega je bila mladenka tudi zelo ljubosumna.

Njena družina je zelo premožna, mati je priznana modna kreatorka, oče pa tekstilni mogotec. Ceylan je na Dunaju študirala operno petje. Skratka, dekle iz dobre družine in lepotec na začetku igralske kariere, ki se je sprva preživljal kot maneken.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Ta ljubezenski polom ga je samo še utrdil, tako vsaj zatrjuje danes.

"Sem zelo strasten moški, a hkrati v ljubezni izjemno previden. Veliko časa potrebujem, da se povsem sprostim in prepustim čustvom," odkrito o sebi pravi Burak.

"Dosedanje izkušnje so me naučile, da je lahko ljubezen zelo nevarna, sam pa zaradi nje ne želim izgubiti pameti."

Ko ga je takrat zapustila zaročenka, dva dni pred rojstnim dnem, mu bojda pozneje niti čestitala ni in se je zabavala s prijatelji. Burak pa je bolj žalostno praznoval s starši.

Baje se je njuna zveza začela krhati že med snemanjem ene od serij, v kateri je igral s Fahriye Evcen, s katero pa sta se takoj zelo zbližala.

"Ko sem v resni zvezi, nikoli ne dam povoda za ljubosumje. Moja ženska se mora pač zavedati, kakšen je moj posel. Ceylan tega ni najbolj razumela, zato sva se veliko prepirala. Ona je bila tista, ki je poskrbela za ljubosumje, saj je nenehno hodila ven žurati s prijateljicami," se danes Burak spominja svoje prejšnje ljubezni.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

No, s Fahriye je povsem drugače!

Tudi ona je igralka in natanko ve, kakšen je Burakov posel. Res pa je, da sta si po značaju kar precej različna, kar ju očitno privlači. Medtem ko je Burak nežen in prijazen, naj bi bila Fahriye mnogo bolj divja in zahtevna. Sama pa priznava, da je v zasebnem življenju zelo posesivna in da želi imeti vse pod kontrolo.

"Marsikdo pravi, da ima Fahriye zelo težak značaj, a midva sva se ujela že takoj, ko sva se spoznala na snemanju serije. To seveda ne pomeni, da se nikoli ne skregava. Verjetno je vzrok dejstvo, da sva oba perfekcionista, ko gre za delo," pravi Burak o svoji lepi soprogi, s katero se je poročil lani.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Tega zagotovo še nisi vedela o njem!

Poročiti bi se moral že prej, s prejšnjim dekletom Ceylan, a sta se prej razšla. S Fahriye pa se dobro poznata, saj je Ceylan velikokrat prišla na snemanje serije. Hodila je predvsem zaradi svoje bolestne ljubosumnosti in zato, ker ji ni bilo po godu, da sta se Burak in Fahriye v tako kratkem času zbližala.

Za revijo Nova napisala Sandra Bratuša

Preberi še: NOVI COSMO! Poglej, kaj najdeš v čudoviti marčevski številki

Priporočamo tudi: Moja boš (Kara Sevda): Sočne podrobnosti, ki jih moraš vedeti, če gledaš telenovelo in Ali sanjski Burak res prihaja v Slovenijo? Naša novinarka je preverila govorice!