Bruce Willis kliče Demi Moore po petkrat na dan

Emma Heming je imela ves čas ogromno razumevanja za prijateljski odnos svojega soproga Brucea Willisa in njegove nekdanje soproge Demi Moore, v zadnjih nekaj tednih pa ji je zelo težko.

14. 12. 2011

Njen srčni izbranec se namreč najmanj petkrat na dan sliši z Demi in menda se tudi sredi noči brez težav zbudi, če ga pokliče bivša.

Odkar je Demi izvedela, da jo njen mladi soprog Ashton Kutcher vara, zaradi česar je vložila zahtevo za ločitev, je prav Bruce tisti, ki ji ves čas stoji ob strani in jo tolaži, kar že pošteno spravlja ob živce njegovo nosečo soprogo Emmo.

“Emma ima rada Demi in razume, v kakšnem položaju trenutno je, a hkrati meni, da je Bruce bolj zaposlen z Demi kot pa z njunim otrokom, ki bo čez tri mesece ugledal luč sveta,” je povedal Willisov prijatelj.

Znaki, da se Demi Moore pobira

Da je bilo zares hudo (in upamo, da je za Demi najhujše mimo), se je Demi videlo že na zunaj.

Lepota Demi Moore je začela bledeti septembra, ko so Ashtona Kutcherja ujeli s 23-letnico, namesto da bi s svojo ženo praznoval obletnico poroke. In niso ji pomagale nobene plastične operacije, za katere je zapravila več kot 500 tisoč dolarjev - prsni vsadki, liposukcije, botoks, porcelanasti zobje in laserski tretmaji kože.

Očitno pa si je Demi že našla naravno pot, kako izboljšati svoj videz. Imenuje se Scott-Vincent Borba (37) in je direktor podjetja izdelkov za nego kože Borba. Njuna ljubezenska zgodba je še povsem sveža, Borba pa naj bi Demi bil v veliko oporo v teh težkih trenutkih, ko njena družina razpada. Lepotec naj bi bil v Demi zaljubljen do ušes in tudi ona očitno ni povsem ravnodušna. “Poznata se že nekaj časa in v teh težkih trenutkih ji je vseskozi stal ob strani,” je povedal neki vir blizu igralke.

Tudi Ashton ima že novo

Tudi Ashton očitno ni dolgo sameval, čeprav je glavni krivec, da sta se razšla. Zagledal se je v soigralko Leo Michele, s katero te dni predstavljata film Novo leto v New Yorku. Uradno sicer ni še nič potrjeno, vendar pa se zdita igralca zelo zadovoljna skupaj in govorica telesa kaže na vse kaj več kot le prijateljstvo. Na premieri v New Yorku je Lea blestela v elegantni obleki z globokim izrezom. In Ashton je nenehno veselo pogledoval v njeno oprsje.