Bruce Jenner: Transformacija v žensko končana!

65-letni ameriški resničnostni zvezdnik in nekdanji atlet Bruce Jenner je z izidom revije Vanity Fair, katere naslovnico krasi, dokončno opustil svoje življenje kot moški. Odslej je ženska z imenom Caitlyn!

Bruce Jenner: Transformacija v žensko končana! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 6. 2015

Podoba Caitlyn Jenner na naslovnici revije Vanity Fair je prva uradna fotografija Jennerja kot ženske in predstavlja ogromno prelomnico v življenju nekdanjega atleta.

"Snemanje je minilo v znamenju mojega življenja, in sicer v znamenju tega, kdo sem, kot oseba in ne kot svetovno znani zvezdnik, ki ga vsi prepoznajo na ulici in za njim kričijo. Bruce je moral vedno lagati, njegovo življenje je bila ena sama laž, vsak dan je bil napolnjen s skrivnostmi. Caitlyn nima nobenih skrivnosti in v trenutku, ko bo izšla ta izdaja revije Vanity Fair, bom svoboden," je Jenner povedal med snemanjem.

Caitlyn, ki jo je v fotografski objektiv za Vanity Fair ujela svetovno znana fotografinja Annie Leibovitz, je svojo transformacijo v žensko potrdila v nekem intervjuju meseca aprila.

Danes ima že svoj Twitter profil in njen prvi zapis se je glasil:

Twitter

Mimogrede, samo dobre štiri ure je bilo potrebno, da je Caitlyn na Twitterju dosegla milijon sledilcev, po dobrih dvanajstih urah od odprtja njenega profila, pa se številka že približuje dvem milijonom!

Seveda bo tudi Caitlyn imela svojo resničnostno oddajo, Entertainment channel E! je že napovedal, da že julija prihaja na spored resničnostni šov o življenju transseksualke.

Kim Kardashian in Kanye West, ki sta le dan pred izidom kontroverzne naslovnice sporočila, da pričakujeta drugega otroka, sta Caitlyn izrazila vso podporo pri tej izjemni življenjski prelomnici. Tudi Khloe se je oglasila na svojem Instagram profilu:

khloe

Ameriška glasbenica Azealia Banks pa je celo podala komentar, da je Caitlyn na las podobna oskarjevki Jessici Lange!

Lange

Jessica Lange (foto: Profimedia)

Ko je Jessica Lange izvedela, da ji je Caitlyn podobna, je bila navdušena in takoj poiskala kontroverzno naslovnico revije Vanity Fair, o kateri danes govori ves svet!

V videu si oglej, kako je potekalo fotografiranje:

Preberi še: Bruce in Kris Jenner: Ker je rad nosil ženske obleke, ga je dolga leta poniževala