Brooklyn Beckham in Chloë naj bi se razšla

Pred kratkim je menda razpadel zvezdniški parček, ki sta ga sestavljala Chloë Grace Moretz in Brooklyn Beckham. Čeprav uradne potrditve njunih predstavnikov sploh še ni, se piše in govori o tem, da je bila za najstnika usodna oddaljenost, saj ona živi v Los Angelesu, on pa v Londonu.

Brooklyn Beckham in Chloë naj bi se razšla (foto: Profimedia) Profimedia
14. 9. 2016

Še pred kratkim se je govorilo in pisalo o tem, da sta se Brooklyn Beckham in Chloë Grace Moretz iskala in našla. Slovela sta kot vzoren parček, po katerem so se zgledovali številni mladi fantje in dekleta, in zdelo se je, da je Brooklyn prirasel k srcu tudi Chloëjini mami, saj je ta na družabnih omrežjih stalno objavljala njune skupne fotografije.

Prav zato je bila novica, da sta najstarejši sin 41-letnega nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama in 42-letne modne oblikovalke Victorie Beckham ter hollywoodska zvezdnica končala razmerje, precej veliko presenečenje.

Da je zvezdniške ljubezni konec, je minulo sredo za časnik New York Post, natančneje za kolumno Page Six, razkril domnevno dobro obveščeni vir. In zakaj sta 19-letnica in 17-letnik ubrala vsak svojo pot? Je bilo zanju na koncu morda vendarle usodno dejstvo, da sta imela razmerje na daljavo?

Mlada zaljubljenca je namreč ločeval ocean – Brooklyn živi s svojo družino v Londonu, Chloë pa v Los Angelesu. Brooklyn je večino letošnjega poletja sicer preživel v sončnem mestu angelov, da je lahko preživljal čas s svojo srčno izbranko, a kljub temu da sta bivala v istem mestu, so ju v zadnjih tednih le redko videvali skupaj.

V oči je bodlo tudi to, da v zadnjem času nobeden od njiju ni objavljal skupnih fotografij ali fotografij svojega partnerja na Instagramu, kar sta nekoč počela skoraj vsak dan.

“Brooklyn se je po koncu razmerja s Chloë vrnil v London,” je zatrdil vir. In dejansko je mladenič spet v angleški prestolnici, kjer so ga 30. avgusta ovekovečili, ko je bil namenjen na rolkarski poligon.

Sumljivo je tudi to, da je igralka na začetku avgusta v intervjuju, ki ga je dala za revijo Glamour, razkrila, da jo v razmerju z Brooklynom nekaj moti: “Ne vem, kolikokrat so me že opisali le kot 'njegovo punco'. V takšnih trenutkih pomislim, da ne nazadnje igram že 13 let, a saj je vseeno …”

Ne smemo pozabiti niti tega, da je ameriška revija Star poročala, da sta se na koncertu priljubljene angleške skupine Coldplay, ki je bil 20. avgusta v Los Angelesu, tako hudo sprla, da je Brooklyn prireditev zapustil brez svoje drage. Uradne izjave obeh vpletenih oziroma njunih predstavnikov sicer še ni, a vse kaže na to, da sta se najstnika dejansko razšla.

Razmerje sta dolgo skrivala

Govorice o tem, da sta zaljubljena, so se začele pojavljati že leta 2014. Obetavna najstnika, ki naj bi se spoznala na pariškem tednu mode, sta te govorice dolgo odločno zanikala, a jih nista mogla ustaviti.

Nasprotno, aprila so postale še pogostejše in glasnejše, saj sta kar sama (nehote) prilila olja na ogenj. No, če smo bolj natančni, je to storil Brooklyn, ki je na Instagramu objavil njun prvi skupni selfie.

Ob črno-beli fotografiji, na kateri ona zasanjano strmi v tla, on pa jo z eno roko zaščitniško objema, sicer ni objavil nobenega komentarja, a se je kljub temu začelo znova na dolgo in široko govoriti o tem, da sta zaljubljena. In te govorice so se kmalu izkazale kot resnične.

Maja sta se namreč naveličala skrivanja svojega srečnega razmerja in javno sporočila, da sta zaljubljena. Ob razkritju njune skrivnosti, ki to pravzaprav nikoli ni bila, se je zdelo, da se je Chloë odvalil kamen s srca: “Z Brooklynom sva že več let vedno znova skupaj, a sva to pač šele zdaj razkrila …

Kadar so naju hoteli fotografirati, sva vedno zbežala, potem pa sva ugotovila, da to vpliva na najino razmerje. Nisva mogla hoditi v restavracije, v katere sva hotela iti, ali pa v kino …”

Da bosta ubrala drugo pot in povedala resnico, sta se odločila ravno zato, ker so mediji začeli tako na dolgo in široko poročati o njunem 'skrivnem' razmerju.

“Preprosto sva menila, da se ne bodo več tako zelo zanimali za naju, če bova odkrita in če bova pustila, da zastor pade.”

Kljub poročanjem o tem, da sta se dokončno razšla, pa morda še vedno obstaja možnost, da se bosta pobotala in 'pogrela juho'. Razmerje slavnih najstnikov je bilo namreč ves čas precej turbulentno, vmes sta se že večkrat razšla in nato pobotala ...