Brooklyn Beckham ima že drugo? Poglej, katero lepotico naj bi ujel!

Brooklyn Beckham je očitno že povsem pozabil na svoje nekdanje dekle, igralko Chloë Grace Moretz, s katero sta se pred kratkim razšla.

Brooklyn Beckham ima že drugo? Poglej, katero lepotico naj bi ujel! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 10. 2016

Čeprav se je 17-letni model Brooklyn Beckham šele pred nekaj tedni razšel z 19-letno igralko Chloë Grace Moretz, ki jo je ljubil dobri dve leti, se menda že videva z novo lepotičko.

Govori se namreč, da se je najstarejši otrok Victorie in Davida Beckhama zaljubil v 18-letno nemško manekenko Adrienne Jüliger.

Domnevna zaljubljenca so med drugim videli po londonskem koncertu njegovega botra Eltona Johna.

In kdo je pravzaprav mladenka, ki naj bi Brooklyna tako zelo očarala, da je povsem pozabil na svojo bivšo?

Adrienne kljub mladosti ni ravno neizkušena manekenka. Med drugim dela za slovite znamke, kot so Givenchy, Dior in Yves Saint Laurent.

Odkrili so jo v televizijski oddaji Germany's Next Topmodel (Nemški top model), v kateri pa – zanimivo – sploh ni bila ena od kandidatk.

V finalu tega priljubljenega avdicijskega šova, ki je potekal leta 2012 v Kölnu, se je hotela s prijateljico brez vstopnice pretihotapiti v dvorano, saj si je nadvse želela videti nastop svojega glasbenega idola Justina Bieberja.

Namera se ji ni posrečila in posledično tisti večer ni videla Justina, se ji je pa zato zgodilo nekaj še veliko lepšega.

Njeno lepoto je namreč opazil modni agent, ki jo je povabil na testno fotografiranje in tečaj hoje po modni brvi. Adrienne se je na obeh področjih odlično izkazala in z omenjenim agentom kmalu podpisala pogodbo. 

Fotografiranje z Brooklynom

Že dve leti pozneje je nadarjena Adrienne doživela manekenski prvenec. Pri rosnih 17 letih se je po modni brvi sprehodila v Milanu, in sicer na predstavitvi Pradine kolekcije pomlad/poletje 2015.

Od takrat lepotica z markantnimi materinimi znamenji dobiva številne ponudbe za delo in na modnih brveh po vsem svetu predstavlja slovite modne oblikovalce.

Mimogrede, predstavljala je že tudi kreacije svoje 'tašče', modne oblikovalke Victorie Beckham.

Adrienne, ki je luč sveta ugledala v Bonnu, pa ne blesti le kot manekenka, ampak tudi kot model, torej pred fotografskimi objektivi.

Brooklyna, ki slovi tudi kot obetaven fotograf, je spoznala prav med fotografiranjem, saj sta skupaj pozirala za naslovno stran revije Miss Vogue, ki je izšla oktobra lani.

Je iskrica med njima morda preskočila že takrat, a ni zanetila ognja, ker je bil Brooklyn takrat še v razmerju s Chloë? 

Preberi še: Čudežni napoj, ki ti bo pomagal ublažiti kronična vnetja, (menstrualne) bolečine in migrene