Med nosečnostjo pila alkohol in jemala mamila

Ko je pod srcem nosila danes štiriletna dvojčka Boba in Maxa, je bila igralka Brooke Mueller, najbolj znana kot nekdanja soproga Charlieja Sheena, dvakrat na zdravljenju odvisnosti.

Charlie Sheen (foto: Profimedia) Profimedia
23. 11. 2013

Na žalost pa niti več obiskov klinike ni bilo dovolj, da bi se 36-letnica znebila odvisnosti od kristalnega metamfetamina. "Poleg tega, da je jemala mamila, je med vso nosečnostjo pila še ogromne količine alkohola," razkrivajo viri, ki so blizu nekdanji soprogi 48-letnega Charlieja Sheena.

Nekdanja zakonca na sodišču bijeta boj za skrbništvo nad sinovoma, ki trenutno pripada igralkinemu bratu Scottu. Pred tem je za fantiča skrbela Charliejeva prva bivša soproga, 42-letna Denise Richards, s katero ima igralec dve hčerki, devetletno Sam in osemletno Lolo.

Splavila za njegovim hrbtom

Sheen že od samega začetka vztrajno zahteva, da njegova sinova pregledajo strokovnjaki in ju testirajo za fetalni alkoholni sindrom. Dečka sta za svojo starost namreč zelo problematična. Med drugim sta nasilna, hiperaktivna in imata težave s spanjem. Charlie je prepričan, da se razlog za to skriva v tem, da je njuna neodgovorna mama v blaženem stanju pila in jemala mamila. Po vztrajanju sodnika je Brooke vendarle podpisala dovoljenje, da dvojčka testirajo.

"Dečka sta rojena sedem tednov pred rokom. Max ima težave s srcem, kar pa ni nič neobičajnega pri dvojčkih. Ob pravilni negi se mu bo stanje izboljšalo," je Charlie izjavil leta 2009, kmalu po rojstvu sinov. Zdaj pa vendarle meni, da je za slabo zdravje njegovih otrok kriva njuna mama. Socialni službi je razkril še en šokanten podatek o tvegani nosečnosti svoje nekdanje soproge:

"Nosila je trojčke, a je dala en zarodek odstraniti. Splavila je za mojim hrbtom, in sicer zato, ker se je v svoji glavi odločila, da želi maksimalno dva otroka, nikakor treh." Igralec zahteva, da sodnik upošteva tudi to, da mu je Brooke lagala, da je otroka splavila spontano, pozneje pa je izvedel, da se je zavestno odločila za splav. Poleg tega želi, da bi se pri odločanju o skrbništvu upoštevalo tudi to, da je Brooke od nekdaj lažnivka, manipulatorka in odvisnica.

"Brooke je bila na umetni oploditvi in hotela je roditi izključno dva sinova. Charlie nima sinov, zato mu jih je hotela roditi, bila je obsedena s tem. Ni pa mu hotela roditi treh sinov, ampak samo dva, takšen je bil pač njen načrt," je pojasnil vir, ki dobro pozna Brooke, in dodal, da ni bilo nobenega medicinskega razloga, nobene nevarnosti, zaradi katere bi morala splaviti. To je storila izključno zaradi nečesa, kar si je pač vbila v glavo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri