Britney Spears je očitno le našla pravega moškega

Nekdanja princesa popa Britney Spears ne skriva, da je navdušena nad svojim srčnim izbrancem Charliejem Ebersolom

Britney Spears je očitno le našla pravega moškega (foto: Profimedia) Profimedia
8. 4. 2015

Triintridesetletna pevka in igralka Britney Spears, ki je v zlatih časih svoje kariere slovela kot princesa popa, približno šest mesecev ljubi leto dni mlajšega ameriškega televizijskega in filmskega producenta ter režiserja Charlieja Ebersola, ki ga je spoznala prek skupnih prijateljev.

Govorice, da ima novega fanta, je novembra lani potrdila na Instagramu, na katerem je objavila selfie s Charliejem, fotografijo pa 'začinila' s srčkom.

Kmalu zatem je isto fotografijo na svojem profilu delil tudi Charlie, ki so ga v romantičnem smislu nekoč povezovali z rusko teniško zvezdnico Marijo Šarapovo in z ameriško igralko, režiserko in aktivistko Sophio Bush, in ob njej napisal 'sreča'.

Dober fant, zet in očim

Preden je spoznala sedanjega partnerja, je bila Brit v resnem razmerju z Davidom Lucadom, a je razmerje z njim končala avgusta lani, ko je izvedela, da jo je varal.

David

Kakorkoli že, vsaj za zdaj ima s Charliejem veliko več sreče. Zaljubljena golobčka se namreč izredno dobro razumeta in sta že od prvega dne razmerja skoraj neločljiva.

Charlie

Charlie pa dobrega vtisa ni naredil le na svojo srčno izbranko, ampak tudi na njenega očeta Jamesa Spearsa, ki počne vse, kar je v njegovi moči, da bi se prepričal o tem, da moški ne želijo le izkoristiti njegove slavne hčerke. In zato je podrobno zaslišal tudi Charlieja, ki je zaslišanje sicer zelo uspešno prestal, a je moral kljub temu podpisati pogodbo o zaupnosti.

V njej se je zavezal, da v medijih nikoli ne bo spregovoril o podrobnostih razmerja z Britney.

Zelo dober vtis pa je Charlie nedvomno naredil tudi na simpatična dečka, ki ju je njegova draga povila v dveletnem zakonu s 37-letnim plesalcem, raperjem, modelom in igralcem Kevinom Federlinom.

Britney

Devetletni Sean Preston in osemletni Jayden James namreč obožujeta novega življenjskega sopotnika svoje mame.

"Zelo dobro se razumeta z njim in skupaj se odlično zabavajo. Imeti ga ob sebi je prav osvežujoče, resnično sem vesela," je Britney kar žarela, ko je v intervjuju za revijo People spregovorila o svoji ljubezni, nato pa dodala:

"Res sem blagoslovljena." Da njene besede držijo, so dokazali paparaci, ki so vroča zaljubljenca pred kratkim ovekovečili na šolski nogometni tekmi Britneyjinega mlajšega sina.

Britney

Ta je nekajkrat pritekel k Charlieju, ki mu je ljubeče podajal vodo. Vsi, ki so Britney blizu, imajo njenega novega izbranca zelo radi in zatrjujejo, da je zvezdnica po številnih neuspešnih razmerjih končno srečna v ljubezni.

Ne nazadnje je to pred kratkim potrdila z izjavo, da ne izključuje možnosti poroke.

Najprej delo, nato zabava

Ja, Britney gre v zadnjem času tako dobro kot že dolgo ne. Ali morda celo nikoli. Kljub temu da je še vedno vpeta v svet šovbiznisa in da je njen urnik nabito poln, pa njena sinova ostajata na prvem mestu, kar je seveda pohvalno.

Slovi kot stroga mama, ki vse, kar počne v zvezi s svojima otrokoma, počne z veliko mero zavzetosti.

Prav nikoli ne pozabi na trening ali nogometno tekmo Seana in Jaydena, ki ju praviloma tudi pozorno spremlja ob igrišču.

V družini Spears vlada moto: najprej delo, nato zabava!

"Domače naloge imajo prednost. Imamo sistem nagrajevanja, ki pomaga pri tem, da ju motiviram – če imata določeno število petic, dobita po eno novo igračo na mesec," pojasnjuje zvezdnica, za katero je trenutno daleč najlepša nagrada to, da lahko opazuje, kako njena sinova odraščata in postajata prava mala moška.

Britney

Starejša ko sta, očitneje razvijata vsak svoje značajske poteze, Britney pa ta razvoj z navdušenjem opazuje.

"Preston je zelo svojeglav, zelo živahen, in če mu kaj ni všeč, ti to tudi pove. Toda ima gromozansko srce, je dober otrok in premore manire ... Jayden pa je ljubek in govori izredno nežno, nekako smešno. Človek ga preprosto obožuje, je pravi mamin ljubček."

Mimogrede, Preston, ki jasno in glasno pove, ko mu kaj ni všeč, je svojo slavno mamo prav pred kratkim prosil za višjo žepnino. Britney pa za zdaj še ni povsem prepričana, ali bi ugodila njegovi prošnji ...