Britney je rekorderka v neumnostih

Najboljši dokaz za to, da tudi slavni večkrat naredijo kaj nepremišljenega, je brez dvoma Britney Spears. A kdo vse ji sledi?

6. 11. 2007

Petindvajsetletna pevka, Britney Spears, si je pred kratkim poskušala povrniti staro slavo na podelitvi nagrad Video Music Awards v Las Vegasu ter predvsem z nadvse smešnimi oblačili in obupno pričesko poskrbela za smeh gledalcev. To pa je bila seveda le ena v nizu številnih neumnosti, s katerimi v zadnjem letu dni 'hrani' rumeni tisk …

Spomnimo se torej še nekaterih drugih – burna ločitev od Kevina Federlina in neskoncne bitke za skrbništvo nad sinovoma, britje glave, neuspešno zdravljenje odvisnosti v več ameriških klinikah, prekratka oblekica, ki je obelodanila njen celulit, incident, ko je z avtom zapeljala čez nogo nekega paparaca in še bi lahko naštevali. Naj se sliši še tako neverjetno, a za Britney ne zaostajajo niti nekateri njeni kolegi.

Robert Downey mlajši

Pod vplivom mamil je vlomil v hišo družine, ki je seveda ni poznal, in zaspal v postelji njihovega otroka. Kar nekajkrat je že pristal za rešetkami, od leta 1997 pa je igralec stalen 'gost' klinik za zdravljenje odvisnosti.

Courtney Love

Vdovo Kurta Cobaina so aretirali 2. oktobra 2003, ker je poskušala vlomiti v hišo svojega tedanjega fanta Jima Barberja in pri tem razbila več oken. Po plačilu varšcine so jo izpustili, a je že štiri ure po izpustitvi na prostost pristala v bolnišnici, ker je nenamerno vzela prevelik odmerek tablet proti bolečinam. Osem dni pozneje pa ji je socialna služba vzela hčerkico Frances Bean, ker ni bila sposobna skrbeti zanjo, in jo dodelila Cobainovi mami Wendy O'Connor.

Winona Ryder

Decembra 2001 so igralko zasacili, ko je v elitnem butiku v Los Angelesu ukradla za 5.500 dolarjev oblacil znanih modnih oblikovalcev.

Na sodišču se je zagovarjala, da je bil poskus kraje le priprava za njeno novo vlogo v filmu, a ji to ni pomagalo. Obsojena je bila na tri leta pogojne kazni, 480 ur družbenokoristnega dela, plačati pa je morala še sodne stroške in odškodnino butiku, v katerem je kradla, poleg tega pa

je morala po odredbi sodišča obiskovati psihologa.

Michael Richards

Igralec, ki je navdušil z vlogo Kramerja v humoristični seriji Seinfeld, nas je razočaral novembra lani, ko je med svojim nastopom v Los Angelesu skupino temnopoltih gledalcev ozmerjal s 'črnuhi'. Pozneje se je za svoj izpad javno opravičil v pogovornem šovu Davida Lettermana.

Martina Lawrence

Ameriški komik ima očitno zelo rad orožje, saj so ga kar dvakrat zasačili s pištolo. Enkrat je z njo v vinjenem stanju sredi noči opletal po ulicah Los Angelesa, drugič pa jo je poskušal pretihotapiti v letalo.

Charlie Sheen

Dvainštiridesetletni igralec je brez dvoma eden najvecjih hollywoodskih 'bad boyev'. Od številnih neprijetnih situacij, v katerih se je znašel, velja izpostaviti dve. Leta 1990 je svojo tedanjo zaročenko Kelly Preston nenamerno ustrelil v roko, a jo je ta na srečo odnesla le z manjšo rano, ki so jo zašili z dvema šivoma. Znašel pa se je tudi na seznamu najbolj rednih strank hollywoodske madam Heidi Fleiss, ki je zvezdnike 'oskrbovala' s prostitutkami.

Hugh Grant

Policisti so šarmantnega igralca zasačili, ko je na javnem mestu užival v uslugah prostitutke Divine Brown. Hugha, ki je bil takrat še v zvezi z igralko Elizabeth Hurley, je doletela kazen v višini 1.180 dolarjev.

Mel Gibson

Igralec se že vec let bojuje z odvisnostjo od alkohola, najbolj neumno potezo pa si je privošcil julija lani, ko je v vinjenem stanju žalil Žide in zmerjal policista, ki ga je zaustavil zaradi prehitre vožnje.

"Židje so odgovorni za vse vojne," je rekel Mel in dodal: "Si ti Žid?" Pozneje, ko se je streznil, se je prek svojega predstavnika kar dvakrat opravičil.

Anne Heche

Igralka je leto dni po prekinitvi razmerja z Ellen DeGeneres v televizijskih intervjujih govorila o tem, da je bila 31 let mentalno bolna, ker jo je njen oče spolno zlorabljal. Trdila je tudi, da ima alter ego, da je Bogova hčerka in Jezusova polsestra, in ji je ime Celestia, ta pa ima stike z vesoljci. Kmalu po teh trditvah so jo v precej čudnem stanju našli na neki farmi, ko je zatrjevala, da je Celestia in da caka na vesoljsko ladjo, da jo odpelje v nebo. Ves dogodek je opisala tudi v svoji knjigi Call Me Crazy.

Elvis Presley

Kralj rokenrola je Belo hišo obiskal s pištolo, s katero je želel predsednika Nixona 'poučiti o hipijevski kulturi'.

Whitney Houston

Pevka s prekrasnim glasom se je poročila z Bobbyjem Brownom in dolgo ni hotela priznati, da jo pretepa. Še do nedavnega je zatrjevala, da je on ljubezen njenega življenja in da se mu nikoli ne bo odrekla. Letos pa sta se vendarle ločila.

Vir: Lea