Brat Mariah Carey se boji, da jo bo doletela enaka usoda kot Whitney Houston

Mariah Carey, blagoslovljena z božanskim glasom, je nekoč kot za stavo polnila največje koncertne dvorane in stadione na svetu, zadnjih nekaj let pa tabloide na žalost precej redno polni z negativnimi novicami.

Brat Mariah Carey se boji, da jo bo doletela enaka usoda kot Whitney Houston (foto: Profimedia) Profimedia
17. 6. 2015

Naj gre za njeno muhavost v slogu razvajene dive ali pa za preozke obleke, vedenje 45-letne glasbenice, producentke in priložnostne igralke Mariah Carey v širši javnosti ni vedno ravno najbolje sprejeto.

Če gre verjeti njenemu bratu Morganu Careyju, pa ima zvezdnica še veliko večje težave, kot sta vedenje in izbira garderobe.

Morgan je za ameriški tabloidni tednik National Enquirer namreč razkril, da je Mariah že dolga leta močno odvisna od alkohola, mamil in tablet.

Jemlje koktajl tablet

Že kar nekaj časa krožijo govorice o tem, da Mariah od leta 2011, ko se je začela spopadati s psihičnimi težavami, zelo veliko pije. Vtis, ki so ga dobili novinarji, pa je pred kratkim potrdil tudi njen brat:

"Ne morem reči, da je bila že kdaj trezna, ko sem bil v njeni družbi, in to je izredno zastrašujoče," je dejal Morgan, ki je razkril še več grozljivih zgodb o svoji slavni sestri.

Menda je že tako hudo, da zaradi odvisnosti od alkohola ni več sposobna skrbeti za svoja štiriletna dvojčka Monroe in Moroccana.

"Mariah je pila med nosečnostjo in celo takrat, ko je dojila," je povedal in dodal: "Bojim se, da bo umrla kot Whitney Houston."

Verjetno ni treba posebej razlagati, da je njena slavna kolegica zaradi prevelikega odmerka mamil omedlela in utopila v kadi.

Odvisnost od alkohola pa menda še zdaleč ni edina težava ...

Glasbena diva naj bi si prav vsak dan pripravila nevaren koktajl tablet, v katerem so zyprexa, lorazepam in depakote.

Gre za sredstva, s katerimi med drugim zdravijo bipolarno motnjo, epilepsijo in shizofrenijo. Menda je vse še toliko hujše, ker je ostala povsem brez podpore.

"Edine ljudi, ki jim lahko zaupa, je odgnala od sebe," je dejal Morgan in nadaljeval: "Če bodo mojo sestro našli mrtvo ... Ne morem gledati stran. Vsak, ki ji napolni kozarec, ogroža njeno življenje!"

Nicku ni bilo mar zanjo

Velik delež krivde za položaj, v katerem se je znašla njegova sestra, Morgan pripisuje tudi njenemu nekdanjemu soprogu, 34-letnemu raperju, igralcu, komiku in voditelju Nicku Cannonu, ki po njegovem ni ravno najbolje vplival nanjo:

Nick

"Nick je poslušal ljudi, ki so mu govorili: Mariah se zdiš ljubek, imej otroke z njo in dobro 'pokasiraj'." Nicku naj bi šlo že od vsega začetka le za denar.

"Za Mariah mu je bilo en drek mar!" je po domače obrazložil Morgan.

Mariah in Nick sta bila poročena dobrih šest let, avgusta lani pa sta javno razglasila, da sta se nekaj mesecev prej razšla.

Veliko stvari je torej prišlo iz ust nekoga, ki s svojo sestro že dve leti sploh ni govoril. Zakaj se je razgovoril ravno zdaj in kako lahko – glede na to, da že toliko časa nima prav nobenih stikov z njo – sploh presoja in ocenjuje njen položaj, je seveda veliko vprašanje.

Poleg tega je treba upoštevati dejstvo, da gre za tabloid, ki precej redno objavlja podle laži o zvezdnikih.

Povsem mogoče je torej, da so si izmislili in dodali kakšno podrobnost, da bi zgodbo naredili še sočnejšo in da bi se revija še bolje prodala.

Kakorkoli že, le upamo lahko, da v tej tragični zgodbi ni veliko resnice. Pa ne le zaradi Mariah, ampak tudi zaradi njenih ljubkih dvojčkov.

Mariah

Preberi še: TOP 10 poletnih superživil - Izkoristi bogate sadove poletja in se najej teh svežih superživil!