Bradley in Leonardo sta ugotovila, da je čas za spremembe

Oskarjeva nominiranca, hollywoodska zvezdnika Bradley Cooper in Leonardo DiCaprio, ki sta se v zadnjem času precej zredila, naj bi ustanovila svoj dietni klub.

Bradley Cooper in Leonardo DiCaprio (foto: Profimedia) Profimedia
27. 8. 2014

Če gre verjeti govoricam, ki krožijo po Hollywoodu, sta 39-letna igralca Bradley Cooper in Leonardo DiCaprio sklenila dietni pakt. Oba zvezdnika slovita kot velika lepotca, a v zadnjem času imata gospoda občutek, da sta njuna videza potrebna izboljšanja.

Ljubljenec žensk Bradley se je moral za vlogo v biografskem akcijskem filmu American Sniper v izredno kratkem času zrediti za kar 18 kilogramov, Leo, ki je med pripadnicami nežnejšega spola še bolj priljubljen, pa si je privoščil dopust na Ibizi in zanemaril redne treninge v fitnesu.

Trenirala bosta na vso moč

Možakarja naj bi zato pred nedavnim skovala prav poseben načrt. "Leo in Bradley sta ustanovila prehranjevalni klub, ker sta se poleti oba zredila za nekaj kilogramov," je dobro obveščeni vir pojasnil novinarjem britanske revije Heat.

"To je bila Bradleyjeva ideja, ki ima nalogo, da v treh mesecih izgubi devet kilogramov, Lea pa je vpregel kot podporo in posebno motivacijo."

Kdo bo vročima zvezdnikoma pomagal pri njunem projektu? Nalogo, da ljubljenca žensk brcne v njuni seksi zadnjici, je dobila trenerka fitnesa Ashley Conrad. Bradley in Leo sta se menda odločila, da bosta trenirala na vso moč. Vsak dan bosta opravila dveurni športni program, sestavljen iz boksa, hoje, spininga in treninga z utežmi. "Bradley in Leo sta na dieti, na kateri se morata povsem odpovedati sladkorju, alkoholu, soli in glutenu," je še razkril vir.

Nihanje teže mu je znano

To, da se je moral zaradi filmske vloge tako zelo zrediti, se Bradleyju zdaj zdi precej uničujoče. Dnevno je moral zaužiti kar 5000 kalorij, zato je pridobil veliko maščobe, ki bi se je seveda rad čim hitreje znebil. Nestanovitne številke na tehtnici pa so mu precej dobro znane – leta 2010 je stradal zaradi vloge v akcijski komediji A-ekipa in se moral odpovedati številnim poslasticam, med drugim tudi kruhu, kar seveda še zdaleč ni preprosto.

"Moral sem priti v to noro formo, a še vedno si rad delam sendviče, čeprav kruh ni ravno prava izbira, če si človek želi priti v formo," je dejal takrat in dodal:

"Tako sem jedel grozdne jagode, med katere sem vtaknil mandlje. Precej noro, na snemanju filma A-ekipa smo postali precej nori!" Zanimivo bi bilo vedeti, ali je Bradley Leu, svojemu sotrpinu pri hujšanju, izdal svoj trik z grozdnimi jagodami.