Brada Pitta skrbi ukradeni fotoaparat

Brad Pitt in Angelina Jolie nimata miru nikjer, kjer se pojavita. Tako je bilo tudi na Madžarskem, kjer Angelina snema film ...

24. 12. 2010

Okrog njiju se je vedno pojavila četa nepridipravov, ki so se hoteli okoristiti na njun račun. In nekaterim je uspelo.

Ker je znano, da Brad Pitt (47) zelo rad fotografira, si je nekdo očitno obetal lepe denarce s krajo Bradovega fotoaparata, kar mu je tudi uspelo. Po pisanju ameriških tabloidov zdaj Brada skrbi, kako se bosta odzvali bivša žena Jennifer Aniston (41) in zdajšnja partnerica Angelina Jolie (35). Na fotoaparatu, ki je izginil pred dobrim mesecem dni, naj bi bili zelo intimni posnetki, za katere je bolje, da ne pridejo v javnost. Brad se kesa, da je na prizorišču snemanja puščal fotoaparat brez nadzora. Na fotoaparatu naj bi bili dokaj intimni posnetki Jennifer Aniston, ki jih je Brad naredil, ko sta se dobila v začetku leta, ko je bil nekdanji mož v krizi.

Neki bližnji prijatelj je povedal, da je Jennifer postala zelo panična, ko je slišala, da je Bradov fotoaparat izginil. Nekdanja zakonca sta se namreč kar nekajkrat srečala v New Yorku in Los Angelesu, igralec pa naj bi naredil nekaj posnetkov njenega obraza povsem od blizu. Poleg tega je Jennifer verjetno mislila, da Angelina nikoli ne bo izvedela za fotografije, a je prišlo do te nerodne zadeve.

Po drugi strani pa si tudi Angelina dela skrbi zaradi ukradenega fotoaparata, a ne zaradi fotografij z Jennifer. Nikakor si namreč ne želi, da bi v javnost pricurljale slike, na katerih je sama z otroki.

"Gre za zasebne fotografije, ki se ne tičejo nikogar," pravi Angelina, ki je kot Jennifer zelo diskretna oseba. So stvari, ki jih obe igralki želita povsem zadržati zase, kar pa je zaradi njunega položaja izjemno težko.

 

Delovni Brad Pitt

Snuje nove projekte

Brad Pitt je s sodelavci produkcijske hiše Plan B že podal ponudbo za snemanje filma o pogumnih čilskih rudarjih in njihovi rešitvi. Ponudili so več milijonov dolarjev, saj želijo  v stranskih vlogah tudi rudarje, ki so bili pod zemljo ujeti kar 69 dni. Produkcijska hiša je ideja Brada Graya in Brada Pitta ter njegove bivše žene Jennifer Aniston. Po ločitvi je Brad postal glavni delničar in je prevzel delovanje podjetja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri