Brad Pitt: Vara Angelino?

Filmskega boga lepote so pogosto povezovali z različnimi igralkami, s katerimi je sodeloval, kar pravzaprav sploh ni nenavadno ...

Brad Pitt: Vara Angelino? (foto: Brad Pitt) Brad Pitt
14. 10. 2010

S sedanjo partnerico Angelino Jolie se je kot poročen moški namreč zapletel prav na snemanju filma in zaradi tega bi morali najnovejša šušljanja morda jemati bolj resno.

Privlačnost, da bi jo rezal

Brad tokrat sodeluje s svetlolaso igralko Kathryn Morris in menda je na prizorišču snemanja filma Moneyball postalo precej vroče. Kemija med njima naj bi bila očitna, in ko je igralec pred njo slekel majico, ker mu je postalo vroče, je Kathryn menda glasno vzdihnila ob pogledu na njegovo izklesano telo.

Soigralca se sicer mukoma trudita skrivati privlačnost, ki vlada med njima, a ta naj bi bila včasih tako očitna, da je preostalim članom ekipe na snemanju postalo že neprijetno.

Brad ni držal obljube

Brad pa pred Angelino skriva še eno stvar – čeprav ve, da njegova partnerica ne odobrava kajenja, še naprej veselo kadi, a za njenim hrbtom. Ker je Angelina velika nasprotnica te razvade, še posebej, ko so v bližini otroci, ji je obljubil, da bo opustil kajenje, a obljube ni držal.