Brad Pitt spet kar žari! Je kriva ta lepotica - njegova nova velika ljubezen?

Na nedavni podelitvi zlatih globusov je Brad Pitt presenetil prav vse. In to v pozitivnem smislu. Hollywoodski zvezdnik, ki je po ločitvi od Angeline Jolie precej spremenil življenjski slog, namreč že dolgo ni bil videti tako dobro in tako sveže. Je razlog njegova domnevno nova ljubezen?

Brad Pitt spet kar žari! Je kriva ta lepotica - njegova nova velika ljubezen? (foto: Profimedia) Profimedia
25. 1. 2017

Lomilec ženskih src je spet v vrhunski formi. O tem so se lahko na lastne oči prepričali vsi, ki so se udeležili nedavne podelitve zlatih globusov ali pa si ogledali posnetke ter fotografije, nastale na njej.

Prvič po lanskem septembru, ko je 41-letna igralka, filmska ustvarjalka in dobrodelnica Angelina Jolie vložila zahtevo za ločitev, je 53-letni igralec in filmski producent na ljudi okoli sebe spet naredil dober, pozitiven in nekoliko osvežujoč vtis.

Velik del zaslug za to, da hollywoodski lepotec znova blesti, lahko vsekakor pripišemo ...

... koreniti spremembi njegovega življenjskega sloga, za katerega se je odločil po ločitvi.

"Izgubil je kar precej telesne teže," je za tednik Us Weekly povedal dobro obveščeni vir, ki je zvezdniku blizu, in dodal:

"Zdaj se spet osredotoča nase, pazi, kaj je, in ima zasebnega kuharja, ki mu pripravlja obroke."

Poleg tega se – kot je pojasnil vir – spet ukvarja s športom, svež zrak pa prav vsakemu dobro dene:

"Veliko je zunaj, hodi na sprehode in teče. Ima veliko časa zase in pogosto trenira z utežmi. Posveča se zdravemu življenju in pravilni prehrani."

Je lepotica Kate Hudson res njegova nova ljubezen?

Po tednih različnih špekulacij – katero mično dekle mu bo po 12-letni zvezi z oskarjevko grelo posteljo – je glavna junakinja govoric menda potrdila 'teorije zarote'.

Kate Hudson medijem, čeprav se v javnosti še nista pojavila skupaj, razkriva kanček njune romance, opažena je bila celo z Bradovim agentom, Bryanom Lourdom, tik preden je zapustila nedavno zabavo – z avtom z enakimi tablicami, kot so tiste na avtomobilu, s katerim je z nje odhajal Brad.

In če malce osvežimo spomin – že novembra lani je prejšnji Pittov osebni stražar namignil na dogajanje med igralcema:

"Bila bi dober zvezdniški parček. Še zdaleč me ne bi presenetilo, če bi pristala v zvezi," je takrat dejal in dodal:

"Ona je Bradovo skrivnostno dekle. Zadnjih nekaj tednov sta si po številnih skrivnih srečanjih postala izredno blizu ..."

Katino razburkano ljubezensko življenje

Ali bo Kate v primeru razmerja vplivala nanj tako blagodejno, kot je to očitno počela do zdaj, je veliko vprašanje, saj je tudi njena ljubezenska zgodovina vse prej kot pravljična.

Glavna moška njenega življenja sta bila prvi soprog Chris Robinson, glavni pevec zasedbe The Black Crowes – v zakonskem jarmu z njim je povila zdaj 12-letnega sina Ryderja –, in Matt Bellamy, s katerim je bila zaročena štiri leta. Tudi ta je pevec, z njim ima sina Binghama.

Bradova bitka za skrbništvo odslej popolnoma za zaprtimi vrati

No, sveža energija (v kakršnikoli obliki že), Bradu gotovo pomaga tudi v naporni bitki za skrbništvo nad šestimi otroki, 15-letnim Maddoxom, 13-letnim Paxom, 12-letno Zaharo, 10-letno Shiloh in dvojčkoma, osemletnima Vivienne ter Knoxom, ki jo bije z Joliejevo.

Zvezdnika sta se dogovorila, da se v prihodnje ne bosta več 'bojevala' na očeh javnosti – za zaščito svojih otrok sta najela zasebnega sodnika, s čimer bodo prav vsi sodni dokumenti ostali zaupni.

"Obe stranki in njuna svetovalca so podpisali sporazum, s katerim bo pravica otrok in družine do zasebnosti postala zaščitena," je zapisano v izjavi za javnost, ki so jo objavili ameriški mediji. Bradu se je tudi zaradi tega prav gotovo odvalil velik kamen s srca ...

Vir: revija Lea

Preberi še: Ta punca 1 leto ni kupovala TEH (vsakdanjih) stvari in prihranila več kot 21 tisoč evrov! ali pa Kaj ti moški v resnici sporoča, ko te gleda direktno v oči?