Brad Pitt iskreno o svojem življenju

Brad Pitt še nikoli ni tako odkrito spregovoril o sebi, o razburljivem družinskem življenju in o srčni izbranki Angelini Jolie, ljubezni svojega življenja, ki iz njega dela boljšega človeka.

5. 10. 2011

To vprašanje je preprosto moralo priti na vrsto. Vprašanje o intervjuju za revijo Parade.

Brad Pitt je pred kratkim gostoval v televizijskem šovu Today, v katerem je promoviral svoj film Zmagovalec, seveda pa ga je voditelj soočil tudi z njegovo nekoliko neposrečeno izjavo o bivši ženi Jennifer Aniston. V prej omenjenem intervjuju za revijo Parade je slavni lepotec namreč izjavil, da je bilo njegovo življenje z Jennifer dolgočasno. Kakorkoli že, Brad je nekaj časa razmišljal, potem pa razložil:

"Hotel sem reči le to, da je bilo najboljše, kar sem kdaj storil za svoje otroke, to, da sem našel najboljšo mamo zanje. Škoda je, da ne morem reči nič lepega o Angie, ne da bi takoj vpletli še Jen."

Način, s katerim je to povedal, ima v sebi nekaj velikega, nekaj zelo odkritega. Igralec sicer ve, da je na tankem ledu, a ve tudi to, da ima prav, ker tako pač je. Ob njegovih besedah človek začuti, da je povsem sprejel svoje življenje in našel njegov smisel. Njegova pot do tega pa ima osem črk – Angelina.

Zadovoljen moški

Odkar sta pred šestimi leti postala par, imata idilično razmerje, ki je v Hollywoodu prej izjema kot pravilo, skupaj s svojimi otroki pa sestavljata ‘prvo družino’ na svetu. Kar včasih vsi skupaj pozabimo, pa je to, da sta Brad in Angelina predvsem človeka, moški in ženska. Razlika je le v tem, da imata zaradi nadvse uspešnih filmskih karier, ogromne družine in socialne angažiranost zelo natrpan delovni urnik.

Zvezdnika torej delata in se poleg tega še zavzemata za druge – leta 2009 sta dala v dobrodelne namene več kot pet milijonov dolarjev. Borita pa se tudi za svoje vrednote – poročila se bosta šele takrat, ko bo poroka dovoljena prav vsem, kot je prav pred kratkim ponovno obrazložil Brad. S tem je hotel povedati, da si želita, da bi se povsod v ZDA lahko poročili tudi istospolni partnerji.

Tudi zdaj, ko je zanimanje za Brangelino velikansko in sproža pravi orkan, Brad izžareva umirjenost in sproščenost.

"Sem zadovoljen moški, ker sem iskren v svojih odločitvah in ker sem našel žensko, ki jo ljubim, torej Angie, s katero sem ustvaril družino, ki jo tako zelo ljubim."

In prav to je to. Ljubezen. Dvakrat omenjena v enem stavku.

Česa podobnega Brad prej ni nikoli govoril. To pomeni, da bi brez Angeline ostal stari Brad. Uspešen lepotec in občasni uživalec marihuane. Moški s površnim življenjem. To je namreč bil, preden je njegovo življenje dobilo globino. In globino je dobilo zahvaljujoč Angelini. Življenje obeh je zaradi ljubezni in otrok dobilo globlji smisel, ki jima je prej manjkal. Takšne in podobne trditve je mogoče prebrati v skoraj vseh intervjujih, ki sta jih v zadnjem času dala Angelina in Brad. Angelina je za Vanity Fair na primer povedala, da se jima zdi njuno življenje zdaj smiselno in s tem končno dragoceno. Všeč jima je vse, kar je povezano s tem življenjem – potovanja, prihodki, projekti, izzivi in ob vsem tem še vzgoja šestih otrok. Včasih je zjutraj pri njih doma kot v ‘norišnici’, kot je Brad pred nedavnim povedal ameriški televizijski voditeljici Ellen DeGeneres. Pa zaradi tega morda trpi erotika?

Brad se nasmehne:

"Vzameva si prosti čas za ‘mamico in očka’ in takrat greva v hotel."

Vsak otrok ima svojo varuško

Morda je takšna ljubezenska akcija prišla na vrsto prav pred kratkim, ko se je ponovno pridružil Angelini v Londonu, kjer snema film World War Z.

Medtem ko je bil Brad v Ameriki, je Angelina namreč ostala z otroki na posestvu v Richmondu.

Kadar en dela, drug poskrbi za naraščaj – to je njun trden dogovor. Seveda pa je v ozadju ves čas tudi dobro uigrana armada pomočnikov. Brez njih ne bi šlo, saj z odraščanjem otrok družinsko življenje postaja čedalje bolj ‘noro’.

Zvedavi Maddox je pred kratkim dopolnil deset let. Pax, ki bo novembra praznoval osmi rojstni dan, je zelo živahen in pravi zabavljač, Shiloh pa pridno hodi po njegovih stopinjah. Zahara ljubi modo, dvojčka Knox in Vivienne pa bi bila rada samostojna kot odrasla človeka, zato med drugim pred potovanji sama pakirata kovčke in nahrbtnike. Ko se družina poda na potovanje, gre z njimi šest varušk, saj ima vsak otrok svojo. Seveda to niso običajne varuške, ampak izučene vzgojiteljice, ki govorijo najmanj dva jezika. Eden od jezikov, ki ga mora govoriti vsaka varuška, je materni jezik otroka, na katerega pazi. Tudi to namreč sodi k vrednotam, ki jih živita Brad in Angelina – razumevanje drugih ljudi in kultur. V tem ‘paketu’ pa sta še dva zasebna učitelja. Otroci imajo pouk doma, šolo pa obiskujejo le takrat, ko so dlje časa v ZDA.

Načrtovati morajo pobege

V Los Angelesu spodbujajo vsakega otroka posebej, predvsem s telesnimi aktivnostmi, kot sta balet in sabljanje, glasbenim poukom in druženjem s prijatelji. Zahara je na primer prijateljica Toni, hčerke rokovskega glasbenika Chrisa Cornella. Kako se dobivata, ko pa je Zahara tako pogosto odsotna? V slogu Brangeline – Brad je razkril, da prijatelje svojih otrok pogosto popeljeta s seboj na potovanja.

O tem, kako brezhibno je vse skupaj organizirano, pa smo se lahko prepričali prav pred kratkim, ko je Angelina s Knoxom, Shiloh in Zaharo obiskala Legoland v Windsorju. Vodstvo slavnega parka je bilo o obisku slavne druščine obveščeno v zadnjem hipu.

‘’Čez deset minut so bili že tukaj,’’ je novinarjem povedala ženska, zaposlena v Legolandu.

Gugalnice, vrtiljaki, sladkarije – otroci so kratek čas uživali v vsem tem, potem pa so preostali obiskovalci prepoznali slavne goste, ki jih je kmalu začela zasledovati velika množica. Ravno zaradi tega so Angelina in otroci v hipu izginili.

Povzeto po reviji Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri