Brad Pitt in Jennifer Aniston imata veselo novico!

12. 9. 2018
Brad Pitt in Jennifer Aniston imata veselo novico! (foto: Profimedia)
Profimedia

In zdaj vsi oboževalci tega slavnega parčka skačejo od veselja!

Tuji mediji so v minulih tednih polnili naslovnice z ljubezensko dramo Brada Pitta in Jennifer Aniston.

Le kratek čas po tem, ko se je igralka Jennifer ločila od drugega moža, Justina Therouxa, naj bi parček, ki se je ločil leta 2005, končno spet našel skupno pot.

Časopisi so polni pričevanj njunih bližnjih o tem, da zdaj kar žarita od sreče, v tem tednu pa so se razpisali tudi, da Jen in Brad zdaj že načrtujeta novo poroko in - pazi to - celo dojenčka.

Kljub temu, da so novice vse glasnejše, pa parček in njuni uradni zastopniki niso ne potrdili ne ovrgli govoric, zato lahko o njunem ljubezenskem statusu le ugibamo.

Ampak ker tudi na uredništvu rade prisluhnemo ljubezenskim zgodbam s srečnim koncem, se seveda nismo mogle upreti spletnemu raziskovanju, saj je na straneh ameriških medijskih hiš že mogoče prebrati tudi o njunih poročnih načrtih.

Za razliko od njune prve poroke, za katero sta tedaj odštela kar milijon dolarjev, naj bi bila ta veliko bolj skromna, saj Jen načrtuje, da bi nanjo povabila le 14 skrbno izbranih gostov, kot so zapisali, pa naj bi bila lokacija njunega sanjskega (skromnega) obreda kar vila Georga Clooneya ob jezeru Como v Italiji.

In kot da to še ne bi bilo dovolj - časniki so v tem tednu začeli poročati tudi, da parček že načrtuje naraščaj, nekateri so se celo drznili ugibati, ali je Jen morda že noseča, na kar naj bi namigovale tudi zgovorne fotografije njenega 'zaobljenega' trebuščka, ki so jih paparazzi posneli v začetku tega meseca.

Fotografije: Profimedia

Povzeto po članku objavljenem na newidea.com

Preberi še: Je Meghan Markle res že noseča?!

Priporočamo tudi: Burak Özcivit: "Nič več me ne more razveseliti"

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ