Brad Pitt in Angelina Jolie: Poroka bo avgusta!

Brad Pitt (48) in Angelina Jolie (36) sta pred dnevi oznanila, da bosta dolgoletno zvezo kronala še s skokom v zakon.

7. 5. 2012

Poroka naj bi se zgodila na njunem posestvu v Franciji, na veliko slavje pa bosta povabila okoli 300 gostov, med njimi tudi prijatelje in stanovske kolege Georgea Clooneyja, Matta Damona, Johnnyja Deppa in Toma Cruisea.

Po poročanju tujih medijev naj bi Brad Pitt in Angelina Jolie večni da dahnila 11. avgusta v Franciji, na dan, ko bosta igralčeva starša praznovala 50-letnico zakona.

»Menila sta, da bi bilo njunim otrokom všeč, da se starša vzameta na dan, ko praznujeta tudi 'meemaw' in 'grandpa', kot vnuki kličejo Bradova starša,« piše ameriški Daily Star, ki se je pogovarjal s prijateljem zvezdniškega para.

Idejo o združitvi slavij naj bi predlagala Angelina, ki naj bi naravnost oboževala Bradove starše.

»Bradova družina ji zelo veliko pomeni, še posebej, ker je pred več kot petimi leti zaradi raka na jajčnikih izgubila mamo Marcheline in vrsto let ni želela govoriti s svojim očetom,« še piše Daily Star.

Angelina več let ni bila v najboljših odnosih z očetom Jonom Voightom, a mediji kljub vsemu ugibajo, ali jo bo prav on oddal pred oltarjem.

Ali bo to morda kar Bradov oče William Alvin Pitt?

Aktivno bodo pri slovesnosti sodelovali tudi njuni otroci Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox in Vivienne, ki so Brada in Angelino leta prosili, da se vzameta. To naj bi bil tudi glavni razlog za poroko.

Poroka Brada in Angeline bo zagotovo vsaj tako odmevna kot poletne olimpijske igre v Londonu, njune poročne fotografije pa nekaj najbolj zaželenega v vseh svetovnih medijih. Gary Morgan, direktor fotografske agencije Splash, meni, da bodo fotografije s poroke zagotovo presegle mejo dveh milijonov ameriških dolarjev. Prve fotografije Brada in Angeline kot para skupaj z Maddoxom v Keniji so fotografu prinesle milijon dolarjev.