Brad Pitt in Angelina Jolie: Se obeta holivudska poroka stoletja?

Ali se bo končno zgodila ena od najbolj pričakovanih zvezdniških porok? Bosta svojo ljubezen tudi uradno potrdila eden izmed najbolj zaželenih moških na svetu Brad Pitt in njegova lepa Angelina Jolie?

27. 5. 2011

Govorice so vedno bolj vroče in nekatera dejstva napeljujejo na to, da se par utegne poročiti …

Zagotovo bo to hollywoodska poroka stoletja. Če bo do nje seveda prišlo.

Vsi namigi sicer kažejo na to, da se najbolj slaven in oblegan par želi končno poročiti in s tem potrditi ljubezen. Pri reviji Enquier naj bi celo izbrskali nekaj dejstev, ki kažejo, da poroka skoraj zanesljivo bo.

To se govori!

Obred naj bi bil v Bradovem (47) rojstnem mestu Shawnee v Oklahomi. Zgodil pa naj bi se pozno poleti ali pa zgodaj jeseni, kar so povedali prijatelji para. Pred kratkim je Angelina (35) razkrila
nov skrivnosten tatu, ki se je pojavil na njeni roki, in sicer so to koordinate kraja, za katerega se ne ve natančno, kje je. Preostale številke so namreč koordinate rojstnih krajev njenih otrok.

Skrivnostni sedmi tatu je številka N 35 19 44, W 96 55 26.

In kateri kraj je to?

Menda gre za mestno hišo v mestu Shawnee, kjer naj bi se par poročil, mestna hiša pa stoji natanko nasproti porodnišnice, v kateri je Brad rojen. Angelinin tatu naj bi bila torej skrivna in zelo osebna najava njune poroke. Od začetka njune zveze ni bilo pri Bradu in Angelini prav nič tradicionalnega in očitno bo tako tudi pri njuni poroki in najavi srečnega dogodka.

Tatu namesto prstana?

"Brad naj bi že dve leti prosjačil Angelino, da ga vzame za moža," pravi neki bližnji prijatelj.

"In zdaj je končno privolila, a pod pogojem, da ji ne podari zaročnega prstana."

Namesto tega si je za Bradov rojstni dan 18. decembra omislila nov tatu. Koordinate njune ljubezni.

Sprva so sicer vsi mislili, da gre za sedmega otroka, ki naj bi ga par posvojil. Ko pa je Angelina končno pokazala golo roko in se je videlo, kaj piše na roki, je prišla na plan prava resnica.

Brad je navdušen in komaj čaka, da bo njegova lepa Angie nevesta. Če bo do poroke prišlo, bo to majhna ceremonija v krogu družine in najožjih prijateljev ter seveda vseh šestih otrok.

Prisotni bodo Angelinin brat James Haven, oče Jon Voight, Bradovi starši, njegov brat Doug pa bo priča. Najstarejši sin Maddox bo prinesel prstana, hčerki Zahara in Shiloh pa bosta družici in bosta metali cvetje.

Zdi se, da gre zares

Sicer pa to ni prvi namig, da se bosta poročila, je pa mogoče najbolj resen. Pisalo se je že, da se bosta poročila v mali cerkvici v Parizu, in to že aprila letos. Potem so govorili, da se nameravata
poročiti v dvorcu, ki ga imata v Franciji. A očitno nič od tega ni bilo res. Počakati pa bomo morali tudi na potrditev, da so koordinate na Angelinini roki res napoved poroke. Ali pač nekaj povsem drugega.

Zapisala Sandra Bratuša za Story