Brad Pitt in Angelina Jolie: Na poroko z motorjem

Najbolj razvpit hollywoodski par, Brad Pitt in Angelina Jolie, vedno poskrbi, da je na vrhu lestvice priljubljenosti. Trenutno se ves svet ukvarja z njuno poroko.

23. 8. 2012

Je mogoče že bila na skrivaj?

Ne, to so ovrgli, zato se zdaj pojavljajo ugibanja, kdaj in kako se bosta zvezdnika poročila.

Sprva so se po medijih pojavila namigovanja, da se je par že poročil na svojem posestvu v južni Franciji. A le ni bilo tako. Najnovejše fotografije kažejo, da se na obred šele pripravljajo.

Dvorec, ki je v lasti slavnega para, je vreden okoli 43 milijonov evrov, na začetku leta pa sta ga začela renovirati. Do zdaj je prenova stala že približno 12 milijonov evrov. Dela so že skoraj končana, prav tako je dodelana tudi soba za sprejem, kjer naj bi bil tudi poročni obred. Posest, ki se imenuje Chateau Miraval, ima tudi motoristično stezo, zato nekateri namigujejo, da se bo Angelina na obred pripeljala na motorju, ki jih tudi sama obožuje. Navdušen motorist pa je tudi Brad Pitt.

Angelino bo bodočemu soprogu Bradu predal njen brat James Haven.

Za po­polno kulinarično doživetje na poroki pa je poskrbel kar mladoporočenec sam, ki je zadnji mesec na okoliških kmetijah in posestih nabiral najboljše sestavine, iz katerih bodo pripravili jedi za svate. Hrana bo večinoma organska, kuharju pa naj bi tudi naročil, naj pripravi posebno jed iz oliv, obranih z 200 let stare oljke, ki mu jo je Angelina podarila za valentinovo leta 2010.

Seveda se okoli domovanja Angeline in Brada že smuka cela četa fotografov, ki pa jih bodo odganjali motociklisti.

Par naj bi namreč ekskluzivne pravice prodal ameriškemu časopisu US, in sicer za kar 45 milijonov dolarjev.

Tretjič pred matičarja

Z Bradom prebrodila vse krize

Sedmo leto naj bi bilo za pare pogosto usodno. Ali ostanejo skupaj ali pa se vse skupaj konča.

Očitno sta Brad in Angelina prebrodila vse krize ter preskočila vse ovire v svojem razmerju in zdaj je res čas, da skočita v zakonski stan. Skupaj sta od leta 2005 in imata šest otrok, tri posvojene in tri biološke.

Dolgo sta vztrajala pri tem, da poroka ni pomembna. Dejala sta celo, da se bosta vzela takrat, ko bo v ZDA legalizirana poroka istospolno usmerjenih. A očitno je bil pritisk njunih otrok prevelik in tako sta se odločila, da se poročita to poletje. Bo to za vedno? Čas bo povedal svoje. Za Angelino bo to tretji zakon, poročena je bila z Johnom Leejem Millerjem in Bobom Thorntonom. Brad pa je bil poročen le enkrat, z Jennifer Aniston, ki se je pred kratkim tudi sama zaročila.

Fantovščina

Brad si je dal duška

Brad Pitt naj bi si tudi že privoščil pravi fantovski večer.

Omislil si je pub The Punch Bowl režiserja Guya Ritchieja, s katerim naj bi tudi veseljačil do zgodnjih jutranjih ur. No, to pa je spet povzročilo Angelinin bes, ki svojega Brada nikakor ni mogla priklicati po telefonu.

Kljub vsemu je igralka še vedno zelo ljubosumna ženska in hoče imeti nad svojim bodočim možem očitno popoln nadzor. A Brad se ne da in vsake toliko le 'pobegne' po svoje. Tudi fantovščino je izkoristil za to. Trenutno vsa družina živi v Londonu, kjer Angelina snema film.

In ker se Brad do jutra ni privlekel domov, naj bi ga Angelina čakala v dnevni sobi. Napela naj bi mu nekaj krepkih, vključno s tem, da naj kar pozabi na podobne pivske eskapade, ko bosta enkrat poročena. Pa čeprav je bila tokrat posebna priložnost - fantovščina. To je ni zanimalo, rohnela naj bi pod pretvezo, da jo je zelo skrbelo zanj.

Sandra Bratuša za revijo Story