Brad Pitt: Angelinina odločitev je junaška

Kmalu zatem, ko je Angelina Jolie svetu razkrila, da se je zaradi povečane nevarnosti, da zboli za rakom, odločila za dvojno mastektomijo, je za javnost podal izjavo tudi njen partner Brad Pitt.

15. 5. 2013

Potem ko je Angelina Jolie v članku svetu razkrila svojo zasebno odločitev, da si kirurško odstrani obe dojki, je izjavo podal tudi njen partner Brad Pitt.

''Angelinina odločitev, tako kot tudi enake odločitve drugih, njej podobnih žensk, se mi zdi neverjetno junaška,'' je v izjavi dejal 49-letni igralec ter se ob tem še zahvalil zdravniškemu osebju za njihovo skrb in fokus.

''Vse, kar si želim, je, da bi imela dolgo in zdravo življenje z mano in najinimi otroki. To je srečen dan za našo družino,'' je še poudaril zvezdnik.

Uradno izjavo sta za medije podala tudi Angelinin brat James Haven in njena bodoča tašča Jane Pitt.

''Na Angie smo zelo ponosni. Kar je naredila veliko pomeni naši družini, še posebej našim vnukom. Nadvse jo imamo radi,'' je dejala Bradov mama Jane.

''Moja sestra je, tako kot najina mama, postavila svoje otroke na prvo mesto. Zelo sem ponosen, da sem njen brat,'' pa je izjavil James Haven in s tem počastil tudi njuno mamo Marcheline Bertrand, ki je po sedemletnem boju leta 2007 umrla, zaradi raka na jajčnikih. Stara je bila 56 let.