Brad Pitt & Angelina Jolie: Bil je lažni alarm!

Najbolj pričakovana zvezdniška poroka je gotovo poroka Brada Pitta in Angeline Jolie. In to tako zelo, da so kar nekajkrat v tujih medijih že zapisali, da sta dahnila usodni da. A to se še ni zgodilo. Vse je bil le lažni alarm ...

10. 1. 2013

Brad Pitt in Angelina Jolie sta nekoč v nekem intervjuju dejala, da se bosta poročila šele, ko bodo to možnost imeli tudi istospolni pari. Očitno pa bosta to le storila nekoliko prej.

Čeprav si tudi sama želita dahniti usodni da, ima veliko besedo pri vsem njunih šest otrok, ki bi radi videli, da se končno poročita. Da mislita resno, sta dokazala z zaroko lani aprila. Po sedmih letih ljubezni je Brad svoji izvoljenki končno nataknil zaročni prstan. Mogoče bi novica lahko dlje ostala skrivnost, če ne bi na odprtju neke razstave v Los Angelesu na njenem prstu opazili novega prstana, ki je spominjal na zaročnega. In to je tudi bil. Izdelal ga je Robert Procop, priznani draguljar, in sicer v sodelovanju z Bradom, ki si je tudi zamislil njegovo obliko. Brad je želel za svojo Angelino le najboljše in zato je prstan prava umetnina.

Glede porok je Angelina že prava izvedenka.

V zakonski jarem bo namreč skočila že tretjič. Prej je bila med letoma 1996 in 1999 poročena z igralcem Johnnyjem Leejem Millerjem, od leta 2000 do 2003 pa je imela buren zakon z Billyjem Bobom Thorntonom. Brad ima za seboj le en zakon, in sicer tistega z Jennifer Aniston. Poročena sta bila pet let, od leta 2000 do 2005. Razpad zveze naj bi se začel, ker je Jennifer hotela kariero, Brad pa si je želel ustvariti družino. In potem je snemal film Gospod in gospa Smith, v katerem je bila njegova soig­ralka Angelina. Preskočila je iskrica, vzplamtela je strast in poti nazaj ni več bilo.

In tako sta postala najbolj razvpit par v Hollywoodu. In seveda so se že leta 2005 takoj pojavile govorice, da se bosta poročila. V neka­terih medijih so celo zapisali, da sta se poročila na skrivaj, in iz Bradove pisarne za stike z javnostmi so to takoj zanikali. Zapisali so tudi, naj bi se poročila po budističnem obredu. Od takrat do danes so Brada in Angelino že nekajkrat poročil.

Zadnjič so mediji okoli novega leta pisali, da naj bi se poročila na karibskem otočju Turcos in Caicos. Poroka naj bi bila na posestvu Donne Karan, navzoča pa naj bi bila Bradova družina. Par je z otroki res bil na Karibih, vendar pa poroke ni bilo. Bolj zanimivo je to, da sta za čuvanje svojih šestih otrok najela kar 12 varušk. Pa čeprav nenehno zagotavljata, da za otroke najraje skrbita sama. Očitno sta si hotela privoščiti pravi oddih, kar bi bilo, če ne bi imela varušk, povsem neizvedljivo. Tako pa sta vsakega otroka pazili dve varuški in sama sta se lahko posvečala drug drugemu. Angelina naj bi se tudi veliko sprehajala ob vodi in vadila jogo, tako vsaj zatrjujejo domačini.

Napisala Sandra Bratuša, fotografije Profimedia.si