Boštjan Kljun: Nisem ženskar

Preden je na avdicijo za oddajo E+ pospremil svojega prijatelja (in dobil delo, ki ga ni načrtoval), je delal v oglaševanju.

26. 1. 2006

Tudi na radio je zašel po skrivnostnih poteh, zato ga ne sprašujte, kako se napiše življenjepis, ker tega ni še nikoli počel. Nima potrebe po potrjevanju, zato se tudi ne more pohva­liti z odličnimi študijskimi rezultati. V vsaki debati zaplava v duhovne sfere. Ne spoštuje (namišljenih) avtoritet, a zanimivo, rad dirigira. Težko bi delal eno samo stvar, ker mu v glavi nenehno vre. Tega nisem prepisala iz knjige o indigo otrocih – tako to pač je.

Kako se počutiš na drugi strani ... zvezka?

Tako tako. Ko te v intervjuju sprašujejo o prostem času, vedno ugotoviš, da ne delaš drugega kot delaš. Zadnje čase mi večino časa požre TV. Potem je tu še radio. In vodenje prireditev.

Vsaj življenjepisa ti ni treba pošiljati naokrog.

Saj se ne pritožujem. Smisel življenja je to, da živiš. Da ne sediš in čakaš, da boš enkrat umrl. In da greš tu in tam teč, da si sprazniš glavo. No, tega pa že nekaj časa nisem počel in ni prav smiselno.

V čem vidiš smisel novinarstva?

Preprosto: če nekdo zato, ker ti objaviš novico, najde psa, si naredil nekaj koristnega. Če je nekdo naredil kaj slabega, pa si ti na to opozoril, prav tako.

Katere kvalitete iščeš pri ženski?

Samosvojost, socialni čut in jajca, da te ‘stera v tri krasne’, ko si to zaslužiš.

Vem, da imaš punco. Berem Novo.

Ima vse, kar sem prej naštel, poleg tega pa imava skupen še ... recimo temu nekonvencionalen odnos do življenja.

Me zelo veseli, čeprav so življenja plejbojev hvaležna tema za cosmo intervju.

Saj sem šel čez obdobje eksperimentiranja, a nikoli nisem bil ženskar. Je pa res, da se je za pravo ljubezen v mojem življenju naredil prostor šele potem, ko sem o njej nehal racionalno razmišljati.

Si bil kdaj razočaran?

Prepričan sem, da te nihče v življenju ne more razo­čarati. Razočaraš lahko le samega sebe. Prav tako ne moreš za svojo nesrečo kriviti tistega, ki te zapusti. Lepo ali manj lepo življenje si lahko narediš le sam.

Osebna izkaznica:

Rojstni datum: 12. 9. 1979

Prebivališče: Izola, Ljubljana

Najljubši kraj: Piran

Posebne strasti: raziskovanje starih zapuščenih objektov, hoja po žerjavici, mačke

Ups, fetiši: usnje, črna barva, potno žensko telo

Tina Torelli

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri